Marogica -> voda (1.8.2005 22:48:29)
|
Punce malo pretiravate. Res, da alpsko mleko ni idelano. Kaj pa vse ostale stvari, ki jih bodo naši otroci še jedli? Hrenovke, McDonalds, pizze, pomfri,Coca-cole..... Ne mi rečt, da vaš tega ne bo jedel. To sem namreč jaz takrat rekla. Sedaj je star 4,5 let in pozna vsa zgoraj navedena imena, pa čeprav gremo npr. v McDonalds 1x na 2-3 mesece. Moj je doma vse, vendar če ga vprašaš, kaj bi najraje jedel, je odgovor pomfri. Življenje je pač tako. Berite Zdravje in podobne revije, ko ugotavljajo, da hrenovke povzročajo raka, da paradižnik iz Holadnije povroča raka (Slovenci ga jemo pozimi,) solata, ki jo kupujemo pozimi vsebuje 10 x več nitratov, ki so škodljivi za ledvica)....... Jaz sem mišljenja, da nobeno pretiravanje ni dobro. Če znamo biti zmerni, ne more biti veliko težav, če ne bomo kmalu umrli od lakote, kajti vsak mesec odkrijejo v neki stvari nekaj škodljivega. Jaz sem dala obema (4.5 leta in 7 mes) alpsko mleko od 6 mes dalje, pa ni bilo nobenih problemov. Mogoče zveni ostro (kot je v moji navadi), vendar je to pač moje mišljenje
|
|
|
|