Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen termometer ? 20.8.2006 23:15:50
|
|
|
|
rija
|
Najbolj navadnega kupi. Jaz imam tega za v uho, pa sem cel čas govorila, da ima mali vročino, pa bolj mu merim, bolj mi kaže 36 in nekaj....malega pa kuha. Pa znorim, pa dam navadnega v rito in glej, res je imel skoraj 40 vročine.
|
|
|
|
RE: Kakšen termometer ? 20.8.2006 23:29:49
|
|
|
|
Rožica I
|
Meni so prijateljice, ob rojstvu sina, kupile digitalni termometer (Braun, okrog 8.000 sit). Kadarkoli je sinek imel vročino, sem se o tem lahko v sekundi , dveh prepričala. Nastavki so bili priloženi (20x), jih imam še danes kakih 10, pa je od tega že dobre 4 leta. Saj si temperaturo merimo le približno desetkrat na leto. Je pa res, da dostikrat pokaže različno, zato sem jaz v vsakem ušesu izmerila vsaj 2x; pa je naš razgrajač zelo živahen, vendar to ni bil problem! Zdi se mi super, za razliko od navadnega, saj dojenčku npr. sredi noči snet pleničko, da mu izmeriš rektalno temperaturo, ni najbolj praktično, ne? Jaz bi marsikatero darilo brez obžalovanja dala naprej, digitalca pa bi si sama kupila, če ga ne bi imela! Rožica
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.