|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROKA
1.8.2005 16:20:35   
BarbaraO
Pripravljam se na poroko in ker sem bolj nestrpne sorte (kaj šele moj dragi?!), sem se šele sedaj začela zanimati za posamezne stvari (poročila naj bi se 24. septembra). Seveda se je zataknilo že pri prvi stvari - kraju poroke. Ker sem imela idejo, da bi se poročila v simpatičnem lokalu, kjer sva se z dragim tudi spoznala in kjer sem pred časom delala, sem seveda možnost izvedbe svoje želje preverila tudi na matičnem uradu (konkretno domžalskem). Seveda šok! Načelnik upravne enote (ki je trenutno seveda na dopustu) je menda absolutno zavrnil možnost izvedbe poročnega obreda izven uradnih prostorov, češ, da je uradnih dovolj in da ne bo odobril poroke drugje. Seveda mi je šlo kar na jok. Še vedno mi gre! Izgubila sem vso voljo za organizacijo ostalih stvari, če so me pa že pri prvi čisto poteptali. Kako, :hudicek:, se pa lahko folk poroča v zraku, pod vodo in ne vem še kje? Kako lahko navedeš tehten razlog za poroko v zraku, ne moreš ga pa za poroko na kraju, ki je 500 m oddaljen od uradnega prostora? Pišuka, sem jezna!

Če mi katera lahko kaj svetuje ali me potolaži - je dobrodošla!

Lepo se imejte in lepe poroke vsem, ki se boste poročili!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POROKA
1.8.2005 17:01:20   
Anonimen
Ma ja, blesav načelnik.
Kolikor vem, se lahko poročiš kjer želiš, samo da moraš za ekstra zadeve dodatno plačat. Sama sem premišlevala o Volčjem potoku (sicer UE Kamnik) in bi naju prišlo mislim da 30.000 za plačilo takse na UE in še plačilo za najem prostora v Volčjem potoku. Stopi direktno do UE in se zam pozanimaj. Sicer mislim, da je potrebno dati eno prošnjo k lastniku prostora, kjer naj bi bila poroka in na UE, toda ne vidim, kje bi bil resnični problem. Itak ne poroča načelnik.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   POROKA
1.8.2005 17:05:36   
Anonimen
To pa piše v priročniku Naj poroka 2004, ki sva ga midva dobila pri prijavi poroke na UE (mislim, da te priročnike še vedno delijo): "Bodoča zakonca si lahko poljubno izbereta kraj poroke kjerkoli v Sloveniji, neglede na kraj, od koder sta doma."

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   POROKA
1.8.2005 18:35:50   
Lunca1
Ankica tudi midva sva se zanimala za isto lokacijo, pa naju je cena odvrnila. Za obred plačaš 200000sit.:( Drugače pa naj bi res napisal prošnjo in menda na tej UE ne komplicirajo.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POROKA
1.8.2005 19:48:56   
Anonimen
Ja, saj midva sva na koncu pristala na Škofjeloškem gradu:rozica::rozica::rozica:. Mi ni žal, predvsem obred mi je bil zelo lep, ker je gospod, ki naju je poročil (tak velik z brki je, če ga kdo pozna), stalno gledal v oči, je res nama govoril, pa še tak slovesen glas je imel. Meni je bilo zelo lepo. Kapelca je videti, ko je prazna, bolj zapuščena, ko pa je osvetljena je pa tako lepo svečano vzdušje notri.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   POROKA
1.8.2005 20:17:11   
Čebelica - trot
JAz ti priporrčam poroko na prostem.
V zdravilišču Laško to odlično opravilo v njihovem parku in je vse ful lepo. Imajo pa tudi možnost poroke na bazenu, samo to pride v poštev bolj zvečer, ko v bazenčku gorjo luči, čez je pa en mostiček in tam opravijo obred.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POROKA
1.8.2005 20:20:51   
Anonimen
Ankica, to je bil pa železnikarski župan Miha Prevc. Naju je tudi on poročil. Je res v redu, kajne?

BTW on ima rajtam da 6 otrok.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   POROKA
1.8.2005 20:25:50   
Anonimen
Joj Meta, pa ni isti, sem šla gledat na net. Moj stric je bil tak velik, črn, z zalizki, brž ko ga je človek videl, se ga je kar malo ustrašil, ampak je bil res prijazen. Pa tak doneč glas je imel.
Takrat sem bila tako polna adrenalina, da sem preslišala njegovo ime.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   POROKA
1.8.2005 20:29:23   
Anonimen
Aja, to pa res ni bil on. No, samo da smo bili vsi zadovoljni ane? :)

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   POROKA
1.8.2005 20:41:39   
Anonimen
Ja, to je važno!

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   POROKA
1.8.2005 23:19:54   
m jana
Hej ful dober datum!
Jaz sem dobila ta dan oba moja :duda:!!!!
Prav gotovo mora biti vse ok!!!!
Veliko srece!

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POROKA
1.8.2005 23:23:43   
Anonimen
Barbara, ne se pustit! Moji prijateljici lani niso hoteli uresničit željo, da bi se poročila na enem gradu, pa se je pritožila na Ministrstvo za delo, družino in dom. Naj ti UE izda odločbo, pa se na njo pritoži!!! Njej so željo uresničili, samo je potem morala tudi plačat veliko več, kot samo upravno takso.

Želim ti vse naj naj pri pripravah na poroko!

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   POROKA
2.8.2005 9:17:47   
BarbaraO
Hvala za komentarje in vzpodbudne besede. Seveda bom poskušala vse mogoče, le čas me malo baše, ker so vsi po dopustih, za vse te "izredne" kraje porok pa moraš vlogo vložiti vsaj 2 meseca prej. To me malo daje. No ja, bo že.

Hvala še enkrat in lepo se imejte!

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Dve imeni za deklico
sirenetta

Ali se vam zdi ok kombinacija dveh imen za deklico, in sicer Evelin Erin

da, mi je všeč (12%)

ne, ni mi všeč (44%)

samo Evelin (28%)

samo Erin (14%)

ne vem (3%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!