BarbaraO -> POROKA (1.8.2005 16:20:35)
|
Pripravljam se na poroko in ker sem bolj nestrpne sorte (kaj šele moj dragi?!), sem se šele sedaj začela zanimati za posamezne stvari (poročila naj bi se 24. septembra). Seveda se je zataknilo že pri prvi stvari - kraju poroke. Ker sem imela idejo, da bi se poročila v simpatičnem lokalu, kjer sva se z dragim tudi spoznala in kjer sem pred časom delala, sem seveda možnost izvedbe svoje želje preverila tudi na matičnem uradu (konkretno domžalskem). Seveda šok! Načelnik upravne enote (ki je trenutno seveda na dopustu) je menda absolutno zavrnil možnost izvedbe poročnega obreda izven uradnih prostorov, češ, da je uradnih dovolj in da ne bo odobril poroke drugje. Seveda mi je šlo kar na jok. Še vedno mi gre! Izgubila sem vso voljo za organizacijo ostalih stvari, če so me pa že pri prvi čisto poteptali. Kako, :hudicek:, se pa lahko folk poroča v zraku, pod vodo in ne vem še kje? Kako lahko navedeš tehten razlog za poroko v zraku, ne moreš ga pa za poroko na kraju, ki je 500 m oddaljen od uradnega prostora? Pišuka, sem jezna! Če mi katera lahko kaj svetuje ali me potolaži - je dobrodošla! Lepo se imejte in lepe poroke vsem, ki se boste poročili!
|
|
|
|