|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: je normalno???
18.10.2010 12:53:14   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: jana banana
Pr decih je pač tko, da kokr je prve 3 dni, tko je cel življenje...

Pa vsi so isti ane? Čisti beton. Armiran user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.10.2010 12:56:58   
jana banana
Eh, sm vedla da se bo en oglasu.
Da so vsi isti pa nism rekla!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.10.2010 13:04:01   
ronja
Pa tudi da bi se samo prve 3 dni spreminjali, ne. Se da marsikaj zmenit - tudi po 11ih letihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 53
18.10.2010 13:47:47   
Rožica I

Zdaj poveš..... user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 54
18.10.2010 14:16:16   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Oj. Danes je naša mala zbolela. Zmenjena sva bila, da jo peljem k zdravniku. Ker je spala ko sem se vrnila domov kličem dragega, da ga počakava da gremo skupaj. Ampak on ni mogel, ker je mogel nekaj gledat nujno za cirka 15min na neko tekmo - hobi. A je to normalno, da daje prednost takih stvarem pred bolanim otrokom???? Meni ni. Kaj vi pravite?

Pa saj je šlo za 15 minut in ne za 15 ur.......meni se ne zdi katastrofa......verjetno je otrok zbolel tisti isti dan, ko ste ga peljali k zdravniku (dobil vročino) in zaradi tega še ni bil v smrtni nevarnosti, da bi tistih 15 minut pomenilo neko katastrofo in še čakala si, da se otrok zbudi, ker je spal........

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
18.10.2010 16:48:22   
kalbo

Pr tvojmu decu misliš, a ne? Mene ni treba na nič navajat, ker sem šel v partnerstvo, kot odrasla zrela oseba, ne pa za dresurnega konja.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 18.10.2010 16:49:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 56
18.10.2010 18:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Pa vsi so isti ane? Čisti beton. Armiran user posted image user posted image user posted image

O hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
18.10.2010 20:40:25   
Micy
Se podpišem pod VOLGO, ker eni res ne veste kaj so problemiuser posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 58
18.10.2010 21:26:29   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Oj. Danes je naša mala zbolela. Zmenjena sva bila, da jo peljem k zdravniku. Ker je spala ko sem se vrnila domov kličem dragega, da ga počakava da gremo skupaj. Ampak on ni mogel, ker je mogel nekaj gledat nujno za cirka 15min na neko tekmo - hobi. A je to normalno, da daje prednost takih stvarem pred bolanim otrokom???? Meni ni. Kaj vi pravite?

jaz pravim da hudo pretiravaš! nič tragičnega... vsa ta debata za to kar sploh ni problem... brezveze!

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
18.10.2010 21:28:23   
nananaja
Ja moj bi izpadu tud čisto neodgovorno, ker bi reku, nej 15 minut počakam al pa peljem sama... Pri nas je tudi šport zelo važna zadeva, pa čeprav je bolj športnik iz naslanjača, razen pri keglanju.

Eh pa je z mlajšo januarja šel na infekcijsko zaradi vročinskega krča, še celo sam jo je peljal, ne z rešilcem, pa potem se je v čakalnici krč ponovil (po ene dveh urah čakanja), dopoldne je hčerka že dobila antibiotik zaradi vnetega ušesa. Potem pa se je izkazal kot največji frajer od očka, ker je vedel skoraj vse o otroku in družinskih boleznih. So mu rekli, da včasih kak očka še teže otroka ne pozna.

Sicer sva pa midva doživela vročinske krče pri obeh hčerkah (zadnjega ravno teden nazaj) in naju je malo vstrah visoke vročine oziroma vročine, ki hitro narašča. A vseeno sem mnenja, da je veliko strašev s precej hujšimi boleznimi. Je pa ponavadi tako, da se iz muhe dela slona, kdor bi pa imel kaj povedat, pa je navadno tiho.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
18.10.2010 23:40:13   
Taddy78

ja kolk ste jo pa zbombandirale...

Je normalno? Kokr za koga - odvisno kako si ga navadla...

Jst vem, da bi jst takoj vn padla, če se zeza, da mu je to bolj pomembno kot bolan otrok, bi bil sigurn takoj doma..... Si pa ta vlak zamudila, tko da se zdej lahko samo še probaš pogovort z njim in mu povedat svoje občutke, da te bo razumel.

Pr ns vem da bi vprašal, ČE LAHKO skoči na to tekmo za 15 minut al je nujno....

Dalč od tega pa je, da si nesposobna mama....

Kako si ga je navadla? Kaj te s tabo je? A si sploh prebrala njen prvi post? Brez problema bi lahko rekli, da je mama tudi neodgovorna, da otroka ni takoj zjutraj peljala k zdravniku, ampak neeeee...je pač dedc kriv, ker ni takoj primjavkal domov, ko je ona imela čas...torej če je imela opravke, potem pa še čakala da se dete zbudi, res ni moglo biti tako nujno. Aja...hmmm...kaj pa če bi tamala 15 minut dlje spala? Potem pa te teme sploh ne bi bilo, ker bi atek prišel ob pravem trenutku domov...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 61
19.10.2010 8:13:11   
jana banana
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Pr tvojmu decu misliš, a ne? Mene ni treba na nič navajat, ker sem šel v partnerstvo, kot odrasla zrela oseba, ne pa za dresurnega konja.

Zakaj pa zdej užaljenost? To tko pač je.
In ne, ne mislim sam pr mojmu, ampak pr vseh. Navadit in dresirat je pa velika razlika!

Ko ste fantje zaljubljeni ste za izvoljenko svojega srca pripravljeni iti na konec sveta in postoriti marsikej, se odpovedat marsičemu, če pa je odgovor izvoljenke: "Hvala ti srči, sej ni treba, sej lahko sama." oziroma "Ne srči ti kr pejt." se pa pač navadite, kar je najbolj normalno, da punca ne rabi vaše pomoči.

Pol pa tale zaljubljenost mine. In ženička začne razmišljat.... Pol pa beremo poste kle gor....

Pa sej tist (-a), ki bo hotela razumet kaj sm hotla povedat, bo razumel (-a) tud brez da ji narišem in pobarvam! 

No, pa sej boš verjetno zdej itak spet užaljen.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 62
19.10.2010 9:12:01   
Taddy78
Koliko "poznam" Kalbota verjemi, da je daleč od tega, da bi bil s tvojim postom užaljen user posted image user posted image user posted image

Vidim pa, da še vedno nisi prebrala prvega! avtoričinega posta. In to kar ti pišeš ni "navajanje" moškega ampak dobesedno dresiranje. No, saj nekatere bi ti zavidale, da imaš svojega tako na kratko, ene smo pač toliko samostojne, da za vsako stvar ne rabimo moške roke, da nas vodi.
S tem,da so šli 15 minut kasneje k zdravniku niso zamudili ničesar in še ne pomeni da je oče slab moški, da je slabo navajen in da mu družina nič ne pomeni...konec koncev, lahko da je v tistih 15-minutah mamica ugotovila, da otroka sploh ne rabi vozit k zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 63
19.10.2010 10:41:01   
kalbo
Užaljen? Niti pod razno. Sam to vse velja za tvojega deca, mogoče še za tvojega očeta in morbit strica. Nikakor pa vse to ne more veljat za celotno moško populacijo. In tisto tam zgoraj na vrhu je post manipulativne ženske ki naredi okol vnetega ušesa celo paniko. Tvoj post je pa žal post posesivne ženske, ki svojega moža "navaja" na stvari, ker je k njen prišel totalno nenavajen, podobno je pa najbrš počela ali še vedno počne tvoja mati s tvojim očetom.

Kot sem rekel in to čisto neužaljeno, jst sem v zakonski zvezi in ne v dresuri imam svojo glavo in svojo pamet, prav tako kot moja žena. Riši pa ti svojemu, če ne šteka, meni ne rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 64
19.10.2010 10:52:43   
jana banana
:) dalč od tega kar si napisu, ampak ok...

uživajte še naprej user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 65
19.10.2010 11:15:59   
kalbo
Pol pa ne piš traparij o vseh decih tega sveta. Ti lahko govoriš za tiste, ki jih poznaš. Seveda v hecu marsikaka takšna stvar drži, tako za moški kot ženski spol, saj smo rojeni različni z določenim namenom. Ne moreš pa svetovat nekomu naj si zdresira, navadi,..., moža, kot bi bil petletni otrok, al pa pes, al pa konj.

Neposredna povezava do sporočila: 66
19.10.2010 14:00:45   
barni
Jaz te razumem, da te je prizadelo, ko je rekel, da gre nekam drugam in ne k vama z bolnim otrokom. Pa ni važno kaj si mislila (da greste skupaj, posebej, da greste takoj, čez pol ure...). Mislim, da si si želela, da bi pokazal skrb za bolnega otroka in da bi mu bilo to na prvem mestu. In ker se je odločil za nekaj drugega si dobila občutek, da mu je drugo bolj pomembno kot bolan otrok in to se ti ne zdi prav.

No jaz ti ne bom rekla, da kompliciraš. Ampak to je samo moje mnenje. In tukaj sploh ne gre za to, koliko je otrok bolan in kaj mu je in kdaj bi kam šli. Gre za odnos. Po mojem skromnem mnenju.

Če pa želite tekmovati (kar mi je čisto bolano in po mojem to sploh ni bila tema posta), kdo je doživel kaj hujšega z zdravjem otrok pa vam lahko samo napišem, da ste lahko srečni, da so vaši otroci živi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
19.10.2010 14:33:43   
enkratna
Obstaja južni pregovor za takšne situacije: "Ja okom, ti skokom!" - in če ni tako, cela panika.

Pojma nimam, kakšno je ozadje vajine celotne zgodbe, da si ti na eno takšno situacijo odreagirala z javnim razobešanjem njegovega "greha". Bila sta dogovorjena - OK.  Zakaj si ga klicala, če sta bila dogovorjena? Je zamujal? Mu ne zaupaš, da bo pravočasno prišel? Si "control-freak"? Pojma nimam.
Vem, da sama nikoli nisem odreagirala takole in tudi ne bom, ker spoštujem svojega partnerja.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
19.10.2010 14:45:16   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Če pa želite tekmovati (kar mi je čisto bolano in po mojem to sploh ni bila tema posta), kdo je doživel kaj hujšega z zdravjem otrok pa vam lahko samo napišem, da ste lahko srečni, da so vaši otroci živi.

Se strinjam. Tisto pisanje zgoraj pa ni blo namenjeno tekmovanju (to je tud meni bolano) ampak temu, da bi ji dopovedal, da vneto uho pa res ni kaka posebna stvar, so še kake hujše stvari od tega.

Če ji ni všeč njegov hobi ne rabi otrokovih ušes uporabljat za kontriranje hobiju. So druge bolj primerne metode za to.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 69
19.10.2010 15:46:08   
ronja
So druge bolj primerne metode za to.

So druge bolj primerne metode za prevzgajanje, si mislil, priznajuser posted image .

Po moje vsi isto mislite: da se človek (moški in ženske) v partnerstvu pač prilagaja - sploh če so zraven otroci. Pa dostikrat nas zmoti kaka malenkost, ker se nam zdi simbolična - in tako tudi avtorico tole - pa je on skoraj gotovo ni tako jemal in če bi vedel, kako ona na to gleda, bi se drugače zmenila.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 70
19.10.2010 18:35:12   
froschi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: barni

Če pa želite tekmovati (kar mi je čisto bolano in po mojem to sploh ni bila tema posta), kdo je doživel kaj hujšega z zdravjem otrok pa vam lahko samo napišem, da ste lahko srečni, da so vaši otroci živi. MOJ NI VEČ.

Se strinjam. Tisto pisanje zgoraj pa ni blo namenjeno tekmovanju (to je tud meni bolano) ampak temu, da bi ji dopovedal, da vneto uho pa res ni kaka posebna stvar, so še kake hujše stvari od tega.Pri avtorici posta verjetno res ni ni šlo za hudo vnetje, če je lahko z otrokom čakala.Jaz pri svoji punci ne čakam niti minute.Že vem zakaj.

Če ji ni všeč njegov hobi ne rabi otrokovih ušes uporabljat za kontriranje hobiju. So druge bolj primerne metode za to.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
19.10.2010 22:04:46   
takotako
Jaz za svojega lahko trdim da je zelo skrben očka, ampak na tekmo bi pa najbrž tudi šel...
Jezna bi bila samo v primeru, da bi otrok bil tako bolan, da moraš "skrbeti" za njega med vožnjo(če bruha, ali da je histeričen, ...). Drugače ga na preglede vozim samo jaz, potem pa me moj temeljito izpraša kva je rekla.

Se pa strinjam s tem da zakaj glih popldne ga peljat če je tok nujno, zakaj ga niste že zjutraj... In če ga niste zjutraj peljali, potem 15min nema veze.

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Dvojčki, trojčki...
Ela123

Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...

Da (40%)

Ne (60%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!