|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: je normalno???
14.10.2010 14:05:00   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

IZVIRNO SPOROČILO: aTri

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

jaz jih povsod sama peljem, pa smo še vsi živi in zdravi, ker če je pa že mož doma pa tacajt rajš kej druzga on naredi, ful so mi mim ta družinska obiskovanja zdravnika, trgovin, itd...moje mnenje

Men pa niso mim ta družinska obiskovanja zdravnika....Moj gre vedno zraven, pa ne zato, ker bi jaz tako želela ali, da bi delal gužvo pri zdravniku, ampak zato, ker ga zanima kaj je z otrokom..tudi ko je bila v bolnici je bil ves čas z nama, razen takrat ko je bil v službi.,..pa zaradi tega jaz nisem nič manj sposobna skrbet zanjo....Se tudi zelo dobro znajdeva, kadar sva sami.

A če mu ti poveš kaj je z otrokom ni dovolj?

To je vse možno dokler je otrok samo eden.

In kaj ima veze če je otrok eden? Saj ravno zato je prav, da se očetje vključijo in dokler je mogoče (po tvoji interpretaciji "dokler je otrok eden") gredo zraven, če je mogoče.
NIkoli ne bom pozabila, ko sem šla z otrokom v bolnišnico, sredi noči so v našo sobo pripeljali malčka (z rešilcem in v hudi dihalni stiski zaradi bronhitisa, bronhiolitisa, ne vem točno). Spremljala sta ga oče in mama, ko so popisali zadeve je mamica tega otroka odšla, ker je imela doma dojenčka, starega nekaj dni (ali tednov), z otrokom je ostal oče in ob viziti zdravnikov, ob vprašanjih medicinskih sester samo nemo gledal: ni vedel za nobeno bolezen, niti če je na kaj alergičen, niti če je kdaj dobival antibiotik, niti če je že kdaj prej težko dihal, niti kdo je otrokov pediater, nič.
Za vsako tini mini vprašanje je klicaril ženo domov.
A tebi se to zdi dovolj, da jo klicari, da mu ona pove? Meni ne, sori.

Ne, ni vse to možno dokler je otrok samo eden, nasprotno, možno je in prav je, da če je otrok več, da se oče zna obrnit, da ve odgovorit na osnovna vprašanja o otrokovem zdravju, da je sposoben in zmožen negovat otroka! Ravno zato je prav da ko je otrok eden, da tega ne gledate kot nesposobnost žene, da se ne znajde sama, pač pa kot edino pravilno vključevanje očeta v skrb za otroka. Mislim, kire bolane imate, ej! Včasih imam občutek, da je tu na RR en kup žensk, ki ne ve zakaj so dobile volilno pravico in enakopravnost z moškim spolom, glede na to kako zagovarjate nesposobne in nezainteresirane moške, kako je nekaterim normalno in nič kaj takega, če prileti od moškega kakšna žlepa in kako se vam ženske, ki se temu ne pustimo, zdimo "nesposobne". No, če ste se prodale kot podložnice zato, da imate moškega v hiši, ki vam nosi denar in vas dvakrat na leto pelje v avtokamp na morje, le izvolite.

Vse lepo in prav, vsak od staršev naj ima svoje hobije, svoj čas zase, ampak lepo vas prosim, predpostavit eno tekmo (kjer niti ni aktivno udeležen, pač pa jo gre samo malo pogledat) pred otrokovim zdravjem se mi pa zdi blesavo.

to nima veze s tem, da ni visel pri dohtarju skupaj z ženo in otrokom, to pomeni, da alli manjka komunikacije med možem in ženo ali pa ga pač otrokove bolezni ne brigajo prida.

(odgovor članu bomboncek1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.10.2010 14:19:54   
vesna_b

jaz jih povsod sama peljem, pa smo še vsi živi in zdravi, ker če je pa že mož doma pa tacajt rajš kej druzga on naredi, ful so mi mim ta družinska obiskovanja zdravnika, trgovin, itd...moje mnenje

meni je pa všeč, da gre moj zraven, sploh sedaj, ko nekaj preurejajo okoli zdravstvenega doma in ni nikjer za dobit parkirnega mesta. smo bili v sredo, skupaj. jaz sem popokala tamalo in smo šle notri, on je poskušal parkirati, na koncu je obupal in parkiral na gradbišču. tudi zdravnik ni imel nič proti, ko sva bila oba notri. in meni se je fino zdelo, da je še on malo tamalo prijel, ko so me že roke bolele... in šel je zato, ker je sam hotel, ne ker bi moral. ppravzaprav je sedaj tudi on na bolniški z njo, ker ta teden jaz res nisem mogla dobit frej...

in ja, gremo tudi večkrat v trgovino skupaj, ker tamala zmeraj pravi, da gremo še na kavico - in potem midva spijemo kavo, ona skodelico mleka ali kakava, in se imamo prav fajn...
smo pa drugače bile cel čas porodniške leteče. obdelale vse trgovine v mestu, vse kafiče, se dobivale z vozičkaricami, tako da ni zdaj pa to, da ne morem nikamor sama z njo.
je pa res, da če je tamala spala, 15 minut ne naredi nobene spremembe in bi lahko okomot počakale.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.10.2010 14:20:55   
vasabo
S čim vse se nekateri ne obremenjujemo. Morate razumeti, da ženske kot mame bomo imele vedno drugačno predstavo kaj pomeni skrbeti za otroka kot moški. Moški vsaj nekaterij mislijo, da je dovolj, da samo denar prinesejo k hiši, spet drugi pa morajo aktivno sodelovati, se družiti z otrocmi itd.

Bistvo vsega je, da so nam takšne malenkosti pomembne, ker je za nas otrok vedno na prvem mestu, jaz kot mama ne bi nikoli najprej pogledala svojo najljubšo nadaljevanko in šele potem šla h zdravniku z otrokom, pa če se mudi ali pa ne. Vedno spustim vse iz rok in grem, ker mi je to očitno v naravi. Večinoma grem sama k zdravniku, če pa je mož doma gre zraven. In kljub temu, da ni vedno zraven pri vsakem pregledu ve kaj se z otrokom dogaja in katera zdravila je otrok dobil in vse. In važno je to, da se oče zanima za otroka ko pridete enkrat od zdravnika, da vpraša kako je če je v redu, kaj je dobil,...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2010 7:59:35   
froschi
..malo berem in se čudim vsem vašim odogovorom....bi vprašala, če je že kateri od vaših otrok imel močno vnetje uh?...ampak res močno...

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2010 8:03:30   
vesna_b
potem pa sploh ne bi čakala, in bi takoj šla. sama...

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2010 8:49:55   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: froschi

..malo berem in se čudim vsem vašim odogovorom....bi vprašala, če je že kateri od vaših otrok imel močno vnetje uh?...ampak res močno...

napisala je, da je tamala spala. ne jokala, histerično cmihala, kuhala na 40, se tresla od bolečin, roke tlačila v ušesa... spala je. poleg tega je avtorica napisala 'ko sem se vrnila je spala' - torej je nekje bla (služba?) in niso zjutrej ob 6ih na vrat na nos leteli k dežurnemu in ji ni takrt mož rekel 'ne morm, počaki 15 minut'. torej če je čakala od ponoči ko je otrok jokal do takrat ko je avtorica 'prišla' je lahko počakala še 15 minut, sploh glede na to da je - spala. al bi bolanega otroka zbudila po tvoje?

jest se strinjam da avtorica dela iz muhe slona.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2010 9:01:26   
StrawberrY

Potem bi bilo pa sploh žalostno, da bi najprej klicala svojega dragega. V takem primeru pač pobašeš otroka in ga pelješ. Ne pa da zapravljaš čas s klicanjem možauser posted image . Nenazadnje, če je pa tako hudo, pa tudi zdravnik pride na dom.

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2010 9:05:12   
Anonimen
a uho kaj manj boli, če je očka zraven?user posted image

(odgovor članu StrawberrY)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.10.2010 9:08:13   
arabela*
taki in onaki komentarji...Pa saj nihče ni rekel, da avtorica posta ni mogla it sama.Gre se samo za odnos očeta otroka, kako je odreagiral..Ona je po vsej verjetnosti pričakovala, da ko ga pokliče, bo vse pustil in takoj prišel domov. Ampak glede na njegov odziv, jo razumem.....mu je v tistem momentu bil hobi bolj pomemben od vsega.tud mene bi to verjetno prizadelo.

Če pa pogledam z drugega zornega kota....glede na to, da je otrok ta čas spal in je avtorica itak morala počakat, da se zbudi, pa res dela iz muhe slona. V tem primeru ni bil nihče na zgubi. Partner je ta čas izkoristil in potem takoj odšel domov.

Ja moški so res na čase čudna bitja, kdo bi jih razumel...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.10.2010 9:10:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

kak je to mimo...Verjetno sta navajena, da pač grejo vsi k zdravniku.
Pa saj sploh ni poenta v očku ali v njej....le zakaj bi naj ona šla s otrokom sama, ko pa ima on tudi zlati čas in se raje posveča prostemu času....čaki malo....bodimo fer torejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.10.2010 10:04:42   
ronja
Ne vem, kaj je normalno in kaj ni, ker me včasih kar mrazi, ko pomislim, kaj vse je ljudem normalno, pa meni ni, druge pa verjetno mrazi, ko pomislijo, kaj je meni normalno, pa njim ni. Tako da tale večinskost ti ne bo kaj dosti koristila.

Ti pa lahko povem, kako bi bilo pri nas: v tem primeru bi lubija poklicala, ali gremo skup, ali se tam dobimo (če bi bil z biciklom in ker je včasih res malo težko met 2 otroka pri zdravniku) ali grem sama. Če bi on mel košarko, recimo, bi ga verjetno samo obvestila, da gremo (da ga ne bo panika, ko nas ne bo domauser posted image ), on bi hotel verjetno zraven, jaz bi rekla, da ne, da naj gre na basket. Verjetno pa na koncu ne bi šel.

Po moje on tega ni jemal tako kot ti: zanj ni bila dilema ali bolan otrok ali hobi. On je razmišljal verjetno nekako tako: za tamalo boš ti poskrbela, torej nima smisla, da jaz hodim, pa tale tekma me ful zanima,... On ni imel pred očmi dileme malega otroka, ker se je počutil, da ti to komot sama sfolgaš in da ga mala ne rabi (nič od tega ni nujno res, samo grem stavit, da on tega ne ve).
Torej: povej mu, kako ti to jemlješ, kaj te je prizadelo in kaj si ti želiš. Mlade mamice se dostikrat lovijo in dejansko je pri zdravniku včasih zelo praktično, da sta oba straša (nam so celo na mš rekli, da naj oba prideva, zato da medtem, ko en preoblači otroka, lahko tudi še kaj vpraša). Z drugo punčko sem bila pa vedno sama pri zdravniku (itak se ni nič spremenilo v 17ih mesecih in ni bilo treba nič spraševat;), pa zdaj grem tudi vedno sama, da pač ne vlačiva obeh s sabo, če ni treba (če sta obe bolani, greva pa praviloma oba, če se le da, ker je res 100x lažje).

On ti bo tudi razložil, kako je sam vse skup jemal in boš videla, da ni nič tako hudega mislil. Včasih nas naši moški jemljejo kot zelo zelo sposobne, same pa sebe ne vidimo tako in potem se moramo malo zmenit, kje smo v resniciuser posted image .

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.10.2010 10:19:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

kak je to mimo...Verjetno sta navajena, da pač grejo vsi k zdravniku.
Pa saj sploh ni poenta v očku ali v njej....le zakaj bi naj ona šla s otrokom sama, ko pa ima on tudi zlati čas in se raje posveča prostemu času....čaki malo....bodimo fer torejuser posted image

verjetno niso (ali pa vsaj on ni), če se je odzval, tako kot se je user posted image  sicer si pa sama lepo napisala:
Če pa pogledam z drugega zornega kota....glede na to, da je otrok ta čas spal in je avtorica itak morala počakat, da se zbudi, pa res dela iz muhe slona. V tem primeru ni bil nihče na zgubi. Partner je ta čas izkoristil in potem takoj odšel domov.

in tudi jaz sem na prejšnji strani napisala isto:
jaz vidim težavo v tem, da se je ONA v nekem trenutku odločila, da bodo šli skupaj. potem je poklicala njega in mu v trenutku porušila plan. valjda si je on mislil, da tistih 15 minut bo pa že še lahko počakala.

user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
15.10.2010 10:51:07   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Men pa niso mim ta družinska obiskovanja zdravnika....Moj gre vedno zraven, pa ne zato, ker bi jaz tako želela ali, da bi delal gužvo pri zdravniku, ampak zato, ker ga zanima kaj je z otrokom..tudi ko je bila v bolnici je bil ves čas z nama, razen takrat ko je bil v službi.,..pa zaradi tega jaz nisem nič manj sposobna skrbet zanjo....Se tudi zelo dobro znajdeva, kadar sva sami.

A če mu ti poveš kaj je z otrokom ni dovolj?

To je vse možno dokler je otrok samo eden.

In kaj ima veze če je otrok eden? Saj ravno zato je prav, da se očetje vključijo in dokler je mogoče (po tvoji interpretaciji "dokler je otrok eden") gredo zraven, če je mogoče.
NIkoli ne bom pozabila, ko sem šla z otrokom v bolnišnico, sredi noči so v našo sobo pripeljali malčka (z rešilcem in v hudi dihalni stiski zaradi bronhitisa, bronhiolitisa, ne vem točno). Spremljala sta ga oče in mama, ko so popisali zadeve je mamica tega otroka odšla, ker je imela doma dojenčka, starega nekaj dni (ali tednov), z otrokom je ostal oče in ob viziti zdravnikov, ob vprašanjih medicinskih sester samo nemo gledal: ni vedel za nobeno bolezen, niti če je na kaj alergičen, niti če je kdaj dobival antibiotik, niti če je že kdaj prej težko dihal, niti kdo je otrokov pediater, nič.
Za vsako tini mini vprašanje je klicaril ženo domov.
A tebi se to zdi dovolj, da jo klicari, da mu ona pove? Meni ne, sori.

Ne, ni vse to možno dokler je otrok samo eden, nasprotno, možno je in prav je, da če je otrok več, da se oče zna obrnit, da ve odgovorit na osnovna vprašanja o otrokovem zdravju, da je sposoben in zmožen negovat otroka! Ravno zato je prav da ko je otrok eden, da tega ne gledate kot nesposobnost žene, da se ne znajde sama, pač pa kot edino pravilno vključevanje očeta v skrb za otroka. Mislim, kire bolane imate, ej! Včasih imam občutek, da je tu na RR en kup žensk, ki ne ve zakaj so dobile volilno pravico in enakopravnost z moškim spolom, glede na to kako zagovarjate nesposobne in nezainteresirane moške, kako je nekaterim normalno in nič kaj takega, če prileti od moškega kakšna žlepa in kako se vam ženske, ki se temu ne pustimo, zdimo "nesposobne". No, če ste se prodale kot podložnice zato, da imate moškega v hiši, ki vam nosi denar in vas dvakrat na leto pelje v avtokamp na morje, le izvolite.

Vse lepo in prav, vsak od staršev naj ima svoje hobije, svoj čas zase, ampak lepo vas prosim, predpostavit eno tekmo (kjer niti ni aktivno udeležen, pač pa jo gre samo malo pogledat) pred otrokovim zdravjem se mi pa zdi blesavo.

to nima veze s tem, da ni visel pri dohtarju skupaj z ženo in otrokom, to pomeni, da alli manjka komunikacije med možem in ženo ali pa ga pač otrokove bolezni ne brigajo prida.

user posted image

Očitno že ni bilo tako nujno, da niso že takoj zjutraj peljali otroka k zdravniku. Torej je tudi mami bilo v interesu najprej opraviti "svojo stvar" in potem poskrbeti za otroka. Zakaj bi manjkalo komunikacije med njima, ali pa da celo očeta ne briga za otroka? V tem primeru bi lahko rekli, da tudi mami ni bila hčerkina bolezen prioriteta. Torej je to, da bi očeta morali počakat še 15minut bilo najmanj...konec koncev bi ji lahko rekel da nima časa in da naj greta sami...pa je rekel da pride user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 38
15.10.2010 14:33:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica
..A je to normalno, ....

Ni normalno, da daje prednost hobiju, kadar je otroka potrebno peljati k zdravniku. Vendar to se v tvojem primeru ni zgodilo. Otrok je jokal ponoči (vnetje ušes) in niste šli k dežurnemu ampak si se namenila iti k zdravniku ko prideš domov. Torej 30min gor ali dol, ker očitno ni bila zadeva nujna ( čakala je lahko celo noč).

Torej še enkrat, če bi bilo nujno, potem ni normalno ampak v tem tvojem primeru te nujnosti ni bilo ker bi drugače šli že ponoči.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
15.10.2010 15:12:49   
katy83
ne bom "obsojala" kaj je prav ali ne. Povedala bom kako bi jaz odreagirala (če katero zanimauser posted image ) Skratka jaz takšna kot sem, bi bila zelo razočarana nad partnerjem. Kakršnekoli plane je imel, če ga prosim da gre z menoj, bi pač rada da gre z menoj in to je to. Pa no fora v tem, da sama nisem zmožna it, ampak verjetno gre za mojo "muho". user posted image   Ja, to sem pa jaz, ko iz muhe delam slona, tako kot ene pravite. user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.10.2010 15:20:49   
Frodo Bisagin

Tako je tudi pri nas. 

Edino, ko smo bili v bolnici ni bil z nama, temvec smo bili skupaj kolikor se je dalo - pa menjavali smo se.

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 15.10.2010 15:22:35 >

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 41
15.10.2010 15:34:58   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

jokala je ponoči. vnetje ušesa.

aja, se pravi, ni histerično jokala, preden je dragi prišel domov, ni se prej zbudila in tako? Ljubica, po moje delaš iz ene tini mini muhe tako ogromnega slona, da glava peče. Si pa dopuščam še komentar, da si razvajena, da glava v drugič peče. Nisi sposobna sama otrokEca do zdravnika odpeljat? Ali pa 15 minut kasneje skupaj z dragim? Ko bi ti vedela, kaj so pravi problemi z res bolnimi otroci in ko si sam za vse, bi drugače razmišljala.

Se srinjam. Ko sem bral tistole, mi je ušlo samo...o jezus, kok enga kompliciranja okol enga ušesa.

PS: Sicer smo tud mi prakticiral pri prvem družinski obisk za vsak prehladek, zdaj pri tretjem po vročinskih krčih bronhitisih laringitisih, rota virusu (vseh treh naenkrat) gnojni angini, se ti zdi vnetje ušesa milina. Pa še to se zavedam, da imamo srečo, ker nas ni doletelo kaj hujšega.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 42
15.10.2010 15:38:38   
kalbo

Imela tamala, večkrat in tudi meni se je to ponavljalo celo otroštvo in se spomnim neznosne bolečine. Sam ko doživiš to, da ti otroka nezavestnega naložijo v rešilca, kar naenkrat vneto uho ni posebna tragika. Če bi blo pa tisto vnetje od avtorice teme res, res močno, tako da tud sredstvo proti bolečinam ne prime, je bil pa otrok že ponoči zrel za urgenco. Zdi se mi, da teli mami očkov hobi kravžlja živce in je v tem srž problema in ne v vnetih uhih in ne v 15 minutah.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 15.10.2010 15:42:28 >

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
15.10.2010 22:15:59   
froschi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Imela tamala, večkrat in tudi meni se je to ponavljalo celo otroštvo in se spomnim neznosne bolečine. Sam ko doživiš to, da ti otroka nezavestnega naložijo v rešilca, kar naenkrat vneto uho ni posebna tragika. Če bi blo pa tisto vnetje od avtorice teme res, res močno, tako da tud sredstvo proti bolečinam ne prime, je bil pa otrok že ponoči zrel za urgenco. Zdi se mi, da teli mami očkov hobi kravžlja živce in je v tem srž problema in ne v vnetih uhih in ne v 15 minutah.

..o kalbo...še prevečkrat sem doživela reanimacijo in 5operacij v njenih 5mesecih, tako, da po moje boš ti mene bolj težko razumel kot jaz tebe ;)...vneto uho???...sama tudi imela vse do 17leta...lahko samo rečem-hudičevo bolelo.....se pa strinjam s tvojim zadnjim delom..če uho močno boli ne čakaš niti minute...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
15.10.2010 22:21:08   
baguSka
seveda da ne... ampak gre se za to, da se njej ni zdelo potrebno ponoc na urgenco, ker se njej ni zdelo potrebno al karkoli... kasneje se ji tud ni zdelo pomembno cel dan al kolk ze... pomembno je blo ravno v tistem trenutku, ko je njen partner 'zamudil' 15 minut!

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.10.2010 22:21:45   
ledenaa
OMG kakšna sem potem jaz mama,ki hodim SAMA povsod z dvema otrokomauser posted image  

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 46
15.10.2010 22:25:29   
baguSka
ledena mama user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.10.2010 22:27:42   
m_o_i
jaz sem mela dve leti nazaj tako vnete uhe, da sem ze izgubila ravnotezje, noter je blo vse krvavo-bolelo me ni pa nic in sem sla k zdravnici, da mi pritisk zmeri, ker sem mislila, da me zanasa zarad pritiskauser posted image
zdravli smo jih en mesec user posted image
a sem zmagala user posted image  (v tekmi kdo je-bil-bolj bogi zarad uses user posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.10.2010 9:15:50   
kalbo

..o kalbo...še prevečkrat sem doživela reanimacijo in 5operacij v njenih 5mesecih, tako, da po moje boš ti mene bolj težko razumel kot jaz tebe ;)...vneto uho???...sama tudi imela vse do 17leta...lahko samo rečem-hudičevo bolelo.....se pa strinjam s tvojim zadnjim delom..če uho močno boli ne čakaš niti minute...

In, povsem očitno je, da se strinjava. Tole uho od avtorice teme ni blo nič pretresljivega, očitno. Šlo je le za to, da je ona naredila iz muhe slona in iz 15 minut hobija neodgovornega fotra. In najbrš se tud tebi po reanimacijah in operacijah navadno (beri navadno) vnetje ušes najbrš ne zdi nič tako zelo posebnega, da je treba nardit cel halo iz tega.

PS: Upam, da je zdaj s tvojim otrokom vse OK. Nikomur ne privoščim tega.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 18.10.2010 9:16:54 >

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.10.2010 12:31:17   
jana banana
ja kolk ste jo pa zbombandirale...

Je normalno? Kokr za koga - odvisno kako si ga navadla...

Jst vem, da bi jst takoj vn padla, če se zeza, da mu je to bolj pomembno kot bolan otrok, bi bil sigurn takoj doma..... Si pa ta vlak zamudila, tko da se zdej lahko samo še probaš pogovort z njim in mu povedat svoje občutke, da te bo razumel.

Pr ns vem da bi vprašal, ČE LAHKO skoči na to tekmo za 15 minut al je nujno....

Dalč od tega pa je, da si nesposobna mama....

Pr decih je pač tko, da kokr je prve 3 dni, tko je cel življenje...

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!