|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
8.10.2010 7:48:25   
Anonimen
mene pa sam neki zanima kok ste svoje malčke naučile iz hrbta na trebuh se prekucnt :D
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
8.10.2010 7:54:21   
štrumfek
 malo "prevračanja" po postelji z mojo pomočjo, pa je potem hitro zakapirala kako to greuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2010 8:01:58   
zmajaz
Takoh stvari se načeloma ne uči otroka, ampak jih sam obvlada, ko je čas zato. Vse, kar lahko narediš, je, da ga imaš čimveč na ravni podlagi (postelja, kavč, še najbolje pa kar tla), kjer se lahko prosto giba, super je kak igralni lok, da se steguje za igračkami, potem se pa itak sam vedno bolj trudi, da bi prišel do želene igračke in se počasi nauči vsega.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2010 9:31:13   
Anonimen
sj jo mamo na pojstli večino skos čez dan  na tleh pa tut placa ni kej preveč da bi jo mela na tleh...drgač pa hvala za nasvete 

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2010 10:13:51   
tassika
Zmajaz deloma se strinjam s tabo, otrok vse poštudira sam, samo midve ko sva hodili v NFT pa sva mogli vadit doma in sicer kot telovadbo, otroku si pokrčil dvignjeno nogico in ga v boku zavrtel, si mu pomagal, da se je potem sam prekotalil. Jaz vem, da najprej tega nisva delali in sva jih naslednjič v razvojni poslušali, pa čeprav je bila stara šele 6m. In naslednja ura NFt je potekala kotaljenje na hrbet in nazaj na trebuh, doma sva še malo povadili in je šlo.

Lea_Tia pri 4m večini otrok še to ne gre. Jaz vem, da je naša pri 4,5m ko sva prišli s sistematike se iz hrbta na trebuh 2x prekotalila, potem pa do 6m nič več, pa zato ni nič zaostajala. Plazila se ni, kobazac te začela pri 9m, zdaj pa že skoraj hodi. Kot je dejala Zmajaz, otroka čimveč imeti na tleh in ga animirati z igračko, če hočeš pomagati pa poišči na internetu, kako se to pravilno naredi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2010 12:17:50   
Anonimen
ne sj zdle pr ih mesecih še ne mislm tega prakticirat samo tako informativno sm prašala drgač pa hvala za odgovore

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2010 12:22:06   
Katy78
Midva sva tudi hodila na fizioterapijo ampak nama doma ni bilo treba nobenih vaj delat... V bistvu se je sam naučil, ker tista nfth 1x na teden ga ziher ni... Se je pa prvič obrnil ko bi moral biti star 3,5 meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2010 12:23:26   
Katy78
Aja, sem ga pa imela zelo veliko na tleh in pa pod igralnim lokom, pa igračke sem mu kazala ipd.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2010 14:24:19   
tassika
Tudi jaz sem jo imela veliko po tleh, samo to ji ni šlo, sedeti in kobacati je pa začela zelo hitro, tudi postavljati se na noge, kotaljenje pa ji zgleda ni bilo všečuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?