|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 19:55:41   
micki
Uf kako ste ble sovražno nastrojene!!!:)- Da vidim kako boste še PAMETNE po tejle zgodbi!!!!!:
s fantom sva skupaj 4 leta (živiva vsak pri svojih starših) in glej ga zlomka-aprila zvema, da bova zibala!!! Kje bova pa dobila dohodke za preživetje najinega nepričakovanega sončka????? On študent, jaz brezposelna! halloooo! normalno, da se ne boma spravla skup žvet! Od česa boma pa živela-od zraka mogoče? Al naj nas preživljajo starši?? Malo z glavo razmišljajte, ne pa bedarije trosit!!!
Če pa nimate pametnejšega dela, se ubadajte s stvarmi, v katere se zastopte.

:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 20:02:41   
Kalina
O cem se pa tuki gre? Nc mi ni jasno? Kaj je spet blo..? Verjetno se spet folk prevec vmesava.:?:zmeden2:

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 20:52:57   
benika
Joj Micki, nič ti nisem fouš. Je pa tako, da če veš, da ne bosta zmogla preživljati vajine :duda:, bi pa še malo počakala in raje uporabila kondom! Socialna služba ti pa denarja za lagodno življenje ne bo dala.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
31.7.2005 20:59:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu micki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 21:01:20   
kofetek2010
ja, starši, če vas zmorejo, če ne, bo pa treba delat :) čakat, da ti bo država kaj dala :zmeden2: utopija :) saj država ni za to, da bi morala koga vzdrževat 8)
saj lahko dasta tudi otroka posvojit, če smatrata, da ne bosta imela za preživetje 8)

sigurno sta v nezavidljivem položaju, a ne morem razumet kako lahko eni kar pričakujete, da vam bo država kaj dala - v končni fazi vam damo tisti, ki smo zaposleni, saj nam država pobere, da lahko da drugim :(

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 21:03:50   
k1
jaz bom samo to rekla:

citiram tvoj stavek: Malo z glavo razmišljajte, ne pa bedarije trosit!!!

s čim pa sta vidva razmišljala, ko sta :sloncek::sloncek::sloncek: ?? A :zmeden2::zmeden2::zmeden2:???

:duda: želim čimlepše otroštvo, pa da ne bo živel od zraka.... :rozica:

PS: in kdo je tu sovražno nastrojen :zmeden2:?

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   če zdaj poročima-del2
31.7.2005 22:18:35   
Naty*Taja
Veš kaj, če si otroka želita, ni hudič, da se nebi našlo še kruha za ena usteca. Potrudi se, da boš dojila, pa bodo stroški kr manjši. Pa kake rabljene stvari ponucaš ...in sploh ne rabiš ne vem kolk denarja za bebico. Da bi jo dala v posvojitev, zato,ker se je ponesrečlo? -ga ni takega denarja za mene, pa če kr prosjačim za hrano. Mislim, pa da ti nima kdo kaj očitat, da nisi z glavo delala, ko sta :sloncek::sloncek: Sej sem prepričana, da ga ni, ki se mu nebi kdaj zgodilo da se čisto odklopi in tvega. No kar se pa socialne tiče pa mislim, da tisti denar, ki ga trgajo zaposlenim itak nekam gre, tak da je čist vseeno če takim.Vidva se kr brez slabe vesti znajdita tako, da bo za vaju najbolje. Kaj pa to koga briga.Sicer pa zaka pa je v naši ljubi državici vse to tak nepošlihtano??!!Smo se ravno danes pogovarjali o tem, kako je to v Nemčiji zrihtano. Tam mora partner ločenega preživljati, če ta nima dohodkov! Ne pa pri nas, ko se dva ločita, samo zato da dobita večje doklade, v resnici pa živijo isto kot prej , samo na papirjih je bolj ugodno...Nej se pa za to pobrigajo, ne pa da se s kakimi total nepomembnimi stvarmi bavijo, pa neke referendume razpisujejo in potem kljub temu po svoje naredijo....
Sorry ko tak nakladam, sam me včasih tak razp... take stvari.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   če zdaj poročima-del2
1.8.2005 8:28:40   
Mateja*
Ja točno tako. S čim sta razmišljala vidva ko sta :sloncek::sloncek::sloncek:? Dej no micki, ne obkladaj nas z takimi izrazi, če ti nisi nič boljša. Če vesta, da si ne moreta niti najemnine privoščit, da bi živeli z :duda: skupaj, pol bi prej na to mislila, ne pa da zdaj čakaš, kaj bo od države padlo. Koliko pa je tudi takih, ki študirajo in delajo preko študentskega servisa, da imajo za preživet. Zakaj si pa ti ne najdeš kake službe? Če bi hotla dela, se vedno kaj najde. Razen če si zelo zbirčna.
Tud ti mal z glavo razmišljaj in ne bodi nesramna!!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   če zdaj poročima-del2
1.8.2005 12:09:55   
sazi
Msilim nekako tako kot večina; če nimata denarja za preživljanje, bi na to kahko mislila prej, ne pa da pričakujeta, da vaju bodo drugi vlekli ven zaradi vajine nepremišljenost. Sicer pa poznam veliko družin, ki nastale v študentskih letih, pa so se kljub študiju (uspešnemu) in drižinskim obveznostim sami preživljali, je pa res, da niso stali križem rok in čakali, da jim kaj pade z neba.
Tisti pa, ki je pisala, da nam, ki delamo država itak vzame denar, potem pa vseeno, kam gre: v tej državi je toooooliko goljufij na vseh področjih, da je kar naprej potrebno pokrivati luknje zaradi "nepoštenosti". Tudi večji seštevek takega "obešanja" na državo sešteje velike denarje (čeprav zelo majhne v primerjavi z veliki davčnimi utajami večjih podjetij). Če bi živeli bolj pošteni, bi tudi ostalo več denarja za tiste, ki pomoč resnično potrebujejo.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   če zdaj poročima-del2
1.8.2005 16:36:03   
Trebnje
Bo treba delat,ne pa samo čakat,kaj bo padlo z neba.Že zaradi otroka,saj ga menda ne mislita preživljat s socialno pomočjo?

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   če zdaj poročima-del2
1.8.2005 17:34:46   
micki
ja, lepo se znate razpisat!!! ne obsojat človeka, če ne poznate ozadja!! kar se tiče dohodkov, bova že sama poskrbela, da bo prav; oz. sva že poskrbela in nikakor ne čakava, da nama denar pade z neba!!!!! samo :grrr: me, ko opažam kako pametne znajo nekatere bit!! upam, da ne bo nobena od vas kdaj koli v takšni situaciji (verjetno ste vse mame, ali pa tako kot jaz pričakujete otročička), da boste morale razmišljat o tem, kako bo treba tudi po "socialni" skakat, samo da boste lahko preživeli otroka (načrtovale to ali ne-dvomim, da je tu kakšna, ki bi šla splavit v tem primeru)
In še to, da boste mal živčke ohladile in nehale tako "kričat" na takšne kot sem jaz(kaj sta pa prej študirala, pa kondom bi uporabla....):ZANOSILA SEM MED REDNIM JEMANJEM KONTRACEPCIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
1.8.2005 21:01:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu micki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   če zdaj poročima-del2
2.8.2005 9:44:05   
Trebnje
Ja,saj verjetno res nisi planirala,da boš kdaj morala po socialni skakat,pa prosit za pomoč,pa razmišljat,kaj se ti bolj splača-poroka ali koruza...
Sicer je pa to tvoja stvar,ne bi te rada obsojala,ampak da boš vedela,nekateri moramo trdo delat da si zaslužimo plačo,drugi pa lepo čakate in razmišljate,kako bi dobili še več-brez dela.
Oprosti,ampak meni je to bedno.
Želim pa ti srečno nosečnost in zdravega otročka.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   če zdaj poročima-del2
2.8.2005 13:46:12   
Mateja*
Micki, kričiš samo ti. In vidi se ti, da v življenju nisi še prav veliko skoz dala, ker nimaš prav pametnih izjav.
Sicer vsak po svoje, ampak obnašati se pa ne znaš. Ne piši na forum, če potem svojo zagrenjenost znašaš nad nami in sploh ne želiš naših odgovorov!!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?