Naty*Taja -> če zdaj poročima-del2 (31.7.2005 22:18:35)
|
Veš kaj, če si otroka želita, ni hudič, da se nebi našlo še kruha za ena usteca. Potrudi se, da boš dojila, pa bodo stroški kr manjši. Pa kake rabljene stvari ponucaš ...in sploh ne rabiš ne vem kolk denarja za bebico. Da bi jo dala v posvojitev, zato,ker se je ponesrečlo? -ga ni takega denarja za mene, pa če kr prosjačim za hrano. Mislim, pa da ti nima kdo kaj očitat, da nisi z glavo delala, ko sta :sloncek::sloncek: Sej sem prepričana, da ga ni, ki se mu nebi kdaj zgodilo da se čisto odklopi in tvega. No kar se pa socialne tiče pa mislim, da tisti denar, ki ga trgajo zaposlenim itak nekam gre, tak da je čist vseeno če takim.Vidva se kr brez slabe vesti znajdita tako, da bo za vaju najbolje. Kaj pa to koga briga.Sicer pa zaka pa je v naši ljubi državici vse to tak nepošlihtano??!!Smo se ravno danes pogovarjali o tem, kako je to v Nemčiji zrihtano. Tam mora partner ločenega preživljati, če ta nima dohodkov! Ne pa pri nas, ko se dva ločita, samo zato da dobita večje doklade, v resnici pa živijo isto kot prej , samo na papirjih je bolj ugodno...Nej se pa za to pobrigajo, ne pa da se s kakimi total nepomembnimi stvarmi bavijo, pa neke referendume razpisujejo in potem kljub temu po svoje naredijo.... Sorry ko tak nakladam, sam me včasih tak razp... take stvari.
|
|
|
|