|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 8:57:44   
Talči
Tako, danes pa sem jaz prva in kot kaže, sem ostala sama.:((:((:((
Cipresa, si še z mano? Pa vse najboljše za obletnico!

Pika_b se včeraj ni več oglasila, najbrž že ima v naročju svojega :duda:?

Danes imamo zadnji vlak, da ujamemo julij, sicer bomo res avgustovke...
Javite se, kolikor vas še je (če sploh katera).

LP
Talči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 10:01:11   
CIPRESA
Talči evo me jaz še v enem kosu in čisto nič ne dogaja. Hvala za čestitke, res bi si želela da bi me danes prijelo pa še na najino obletnico.

Pika po vsej verjetnosti že carta svojega :duda: in upam da res ker tole čakanje nas ubija a ne???
Vsak dan ko se zbudim upam cel dan in še pol da bo kaj mi je čisto vseeno kdaj čez dan ali zvečer ali ponoči samo DA BO!!!!! Pa nič in nič ..... Pa saj si na istem Talči saj veš.

Jutri imam merjenje pritiska pa vodo moram jit dat, pa na CTG k sestri, če pa še nebo nič do srede pa v porodnišnico tam pa bodo povedali naprej.

Se slišimo(va), nevem koliko nas je še ostalo....

CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 10:05:32   
LARIKA
Joj punce,mi je že kar hudo ker še nista šle po svoje bebike v RIm.

Cipresa lepo obletnico poroke bi imela če bi se danes vajin pikec spomnil ven pridet. Verjetno bo lepa tako ali tako. Čestitke za prvo leto zakona! In pejta že po pikice!

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 10:39:05   
Anhelo2

Kaj se nismo nekaj zmenile!!!!!!!!

LP

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 11:11:12   
Talči
Zmenle že zmenle, ampak me, ne pa :duda:!
Očitno imava s Cipreso res klimatizirane trebuščke...

Čakamo..... čakamo..... in čakamo....

LP
Talči

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 11:20:25   
Anhelo2

Po eni strani pa dajta še malo uživati tako, pojdita danes malo ven na sladoled s svojima :love: se malo pocartajte,
resnično se potem vse obrne za 360 stopinj.

na skoraj vse v življenju se lahko pripraviš ali naučiš, materinstva in materinskega čuta pa ne moreš.

To pride z dnevi!!! Tudi takoj po porodu ne pride.

Moram priznati, da sem bila jaz nekaj dni po porodu recimo kakšen teden kar malo zmedena, obupana,... Tudi za to ker ni šlo vse kot bi moglo- dojenje, ki vsekakor ni lahka stvar.

Prav tako ne veš če boš zmogel vse tako kot je prav.
Vsekakor je priporočljivo imeti pomoč, saj prvi teden ko prideta domov.

Sedaj pa je 100:1, ljubezen iz dneva v dan raste.

Tako, da vdihnita še zadnjič in si naberita moči, kajti to malo zlato bitje ne prinese samo veselja in sreče ampak tudi eno velikooooo skrb, ki je prej nismo poznale.

Lp Buu, ki drži pestke na rokah in nogah!!!

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 11:56:52   
CIPRESA
O buu res si napisala tako kot je, ko dobiš v naročje to štručko si v 9nebesa potem pa nastopijo skrbi, pa saj je prav tako.

Jaz počivam in upam da bomo kaj kmalu spoznali našega :duda:. Me pa danes spet tako malo boli kot bi dobila tardečo, samo ko me je to že tolikokrat pa pol ni bilo nič. Bomo videli če bo šlo danes zares. Ko bi vsaj bilo kaj iz tega.

Držite pestke CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 12:04:43   
Talči
Buu, hvala, res. Za nasvete, izkušnje, spodbudo, pestke. Čim bolj jih stiskaj, da bo bolje držalo in se bo mogoče danes res kaj zgodilo.
Pa če nas boš nagradila s kakšno slikico tvojega sončka :duda:, se tudi ne bomo pritoževali...

Cipresa, če se dogaja, ti želim vse naj naj, zdaj pa res izgleda, da bom ostala čisto sama.:zmeden:

:((:(:((:(:((:(:((

Talči

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 12:15:44   
CIPRESA
Ja buu kake slikice!!!!!!!!!!!!!

Veš Talči saj nevem kaj me zvija!!!! Sem se že tolikokrat opekla da nevem če se ne bom spet in bova skupaj pričakali avgust.

Konec koncev sem se pa zadnjič **** da moram itak vse pospremt do porodne pol pa grem še jaz in zgleda da bo res tako. Nobene ni več samo midve.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 13:03:08   
malika
Joj ženski hitro rodit!!!:kuza:

No pa saj bosta vseeno ostali naši juliji 9nebesa

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 13:21:00   
Anhelo2

Dodala slikice v album!!!

LP Buu

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 14:19:10   
Talči
Cipresa, si še tu?
Pri meni se nič ne dogaja.

Sem zlikala vse, kar je bilo na kupu, posesala in pobrisala celo stanovanje, prahu tudi nimamo več, ne vem, kaj naj se še lotim.
Moj :love: je danes pri mojih starših na parceli in pomaga, jaz pa se prelagam iz TV kavča do računalnika. Moj :duda: se tak fajn preteguje, da včasih kar zaboli, drugega pa nič. Včeraj je CTG pokazal popadke NULA in tako je najbrž tudi danes, sicer bi kaj čutila.

Buu, pravega malega lepotca imaš? Zlato dete!!! Pa tako si ga skrivala, da smo te morali prosit zanj...

No, grem mojega :duda: naprej prepričevat...
LP
Talči

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 14:24:57   
benika
Joj Buu, kako je pa ta tvoj Liam cortkan:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Upam, da bo moj pikec vsaj pol tako fletkan.

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 16:13:33   
CIPRESA
Oooo kakšen cortek, vidiš Buu tako si še bolj želim jit rodit ko gledam vaše male pikice.

Eno vprašanje a se obnesejo te povšterčki???

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 16:22:02   
Talči
Cipresa, zdaj pa akcija (jaz moram poskrbeti samo še, da moj :love: pride domov).
Ponovno sem gledala oddajo na National Geografic o razvoju ploda in porodu. Rekli so, da porod sproži hormon oksitocin, ki ti ga dodajajo tudi pri porodu. Pa sem šla po Internetu gledat, kako prideš do tega hormona:

"Božanje pospešuje izločanje hormona sreče, objemanje je dobro za kožo, spolnost pa ima večji učinek na gube kot katera koli krema proti gubam.
Splača se biti zaljubljen: ljubezen nam da neskončno veliko energije, ohranja mladostni videz in krepi samozavest. Poleg tega zaljubljeni redkeje zbolijo, saj bližina in naklonjenost ljubljene osebe krepita imunski sistem, pri hujših boleznih pa lajšata bolečine in posledice, saj si zaradi varnosti in bližine hitreje opomoremo.
Za naklonjenost, harmonijo in varnost, ki jih občutimo med božanjem, je zaslužen hormon sreče - oksitocin.:bravo::bravo::bravo:
Znanstveniki so dokazali, da se zaljubljenca dotakneta tudi do štiridesetkrat v minuti. Prav ta dotik oziroma njegova pogostost pa pospešujeta izločanje tega hormona.

Poljub je kot prijeten dogodek poznan po svetu med vsemi narodi, prav tako kot masaža. Oba sproščata hormon oksitocin, ki organizem umirja. Matere povezuje z otrokom, prav tako poljub kot nežen dotik. Tako ob dotiku materine dojke dojenček z ustnicami sprosti hormon oksitocin, ki poveča izločanje materininega mleka, ki je pomemben za preživetje. Vzpostavljena je povezava in obveza. Znano je, da je draženje bradavice dojke del ljubezenske igre le pri ljudeh.

No, zdaj pa akcija!

Naroči si pri svojem :love: božanje in razvajanje, mogoče bo pomagalo.
Jaz na žalost ne vem, kdaj bo moj doma.

LP
Talči

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 16:46:03   
Anhelo2

Tile povšterčki so zakon. Sploh ne rabiš skrbeti da bi se ti obrnil.

Jaz sem jih narčila pri Neckermanu mislim da stanejo samo ene 2.990 sit

LP

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 20:06:18   
Anhelo2

Če prav mislim, da je Pika b tista ki jaz mislim, da je potem je danes popoldan rodila, vse ostalo bo sama povedala.

Upam, da ne bo jezna, da sem vam sporočila!!!!

LP

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJ - samo danes še!
31.7.2005 20:45:34   
CIPRESA
BRAVO za piko in čestitke!!!!

Jaz pa zgleda da bom v enem kosu prespala še eno noč

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJ - samo danes še!
1.8.2005 0:26:48   
Meceno
Punce, sedaj ste pa že avgustovke ali ????

UPAM DA STE VSE REŠENE OZ Z :duda: ĆE NE, PA KMALU ;)

Srečno :rozica::rozica::rozica:

Lp Meceno

(odgovor članu Talči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?