|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zmešalo se mi bo
4.10.2010 14:03:41   
amii
lučko čez celo noč imam prižgano le v sobici kjer ga po potrebi ponoči previjem (kar je zelo redko). če bi v temi klamotirla do previjalne mize bi se lahko šele slabo končalo user posted image
zaenkrat "mali mož" spi v najini spalnici v svoji posteljci in imamo temo, razen ko se zbudi, takrat prižgem lućko od angel care-a, da otroka sploh najdem user posted image  in si ga prinesem v posteljo da se podojiva.
lučko v sobici za previjanje pa sem dosti potrebovala prižgano, ker sem mu vsaj 2x ponoči z nosnim aspiratorjem čistila nos. kaj vse potegne ta aspirator iz dojenčkovega nosu. priporočam vsakomur!!!!

ko se joka od krčekov in ko sem že čisto na koncu od neprespanih noči in težkih dnevov mu od tega dogodka naprej zmeraj rečem: ti samo jokaj, samo da si zdrav user posted image .  

_____________________________

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Varnost otrok v vrtcih.
пеперутка16

Ste že slišali za vzgojiteljico, ki se grdo obnaša do otrok? na primer žaljenje, kričanje, puljenje za lase, udarjanje otrok...

Da. (45%)

Ne. (55%)


Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!