|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolniška za otroka
23.9.2010 10:52:30   
glen
Pozdravljene.
Danes sem v službi prvič na bolniški za otroka.
19.mes je bolan(viroza).
Na bolniški bom danes in jutri.
Zanima me,če je otrok boljši,nima vročine,.....greva lahko ven na sprehod(krajši v bližini doma)ali morava biti doma?Sprašujem zaradi sebe,za otroka že ven kdaj gre lahko ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolniška za otroka
23.9.2010 10:54:08   
kristinaj
jaz sem šla, sicer jima nisem pustila da skačeta okoli ampak sem ju peljala, ker zrak do sedaj še nobenemu ni škodil....

kadar sta pa jemala ab, sem počakala,da sta bila brez vročine dva dni in potem smo šli ven..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2010 11:04:06   
glen
Hvala.
tudi sama sem mnenja da je svež zrak najboljše zdravilo,če seveda ni vročine,in sicer sprehod brez divjanja.....
Zanima me bolj kako na to gledajo v službi,če te srečajo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2010 11:49:00   
petea
Ne vem, zakaj bi se šla sprehajat mimo službe.

Drugače otrokova pediatrinja vedno pravi, da sveži zrak najhitreje pozdravi virozo, otrok pa mora biti izoliran od drugih otrok (in odraslih), da jih ne okuži.

Sprehod bo po mojem obema koristil.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2010 13:01:30   
glen
petea živim v bližini svoje službe v isti ulici,se pravi tudi če grem na sprehod okoli svoje hiše lahko srečam vse svoje sodelavce.
Sicer bolj kot mnenja me je zanimalo kako je po zakonu,če si na bolniški za otroka in je otrok boljši,vendar še ni za v vrtec ali lahko grem malo ven.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2010 21:14:57   
ronja
PO moje da če dovoli pediater, ti ne bo nihče težil. Če pa ne dovoli, potem pa ne smeš.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2010 12:36:25   
Splet.Ka
Jaz grem z njima ven, ko sta vsaj en cel dan brez vročine. Ampak na kratek sprehod brez drugih dejavnosti in divjanja.

Cvetim...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Cepljenje pri 1 letu
busklca

Kakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?

Nobenih (50%)

Vročino, tudi nad 38,5 (7%)

Vročino do 38,5 (7%)

Izpuščaj brez vročine (4%)

Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (9%)

Nismo še bili cepljeni (23%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!