bolniška za otroka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

glen -> bolniška za otroka (23.9.2010 10:52:30)

Pozdravljene.
Danes sem v službi prvič na bolniški za otroka.
19.mes je bolan(viroza).
Na bolniški bom danes in jutri.
Zanima me,če je otrok boljši,nima vročine,.....greva lahko ven na sprehod(krajši v bližini doma)ali morava biti doma?Sprašujem zaradi sebe,za otroka že ven kdaj gre lahko ven.

kristinaj -> RE: bolniška za otroka (23.9.2010 10:54:08)

jaz sem šla, sicer jima nisem pustila da skačeta okoli ampak sem ju peljala, ker zrak do sedaj še nobenemu ni škodil....

kadar sta pa jemala ab, sem počakala,da sta bila brez vročine dva dni in potem smo šli ven..

glen -> RE: bolniška za otroka (23.9.2010 11:04:06)

Hvala.
tudi sama sem mnenja da je svež zrak najboljše zdravilo,če seveda ni vročine,in sicer sprehod brez divjanja.....
Zanima me bolj kako na to gledajo v službi,če te srečajo.

petea -> RE: bolniška za otroka (23.9.2010 11:49:00)

Ne vem, zakaj bi se šla sprehajat mimo službe.

Drugače otrokova pediatrinja vedno pravi, da sveži zrak najhitreje pozdravi virozo, otrok pa mora biti izoliran od drugih otrok (in odraslih), da jih ne okuži.

Sprehod bo po mojem obema koristil.

glen -> RE: bolniška za otroka (23.9.2010 13:01:30)

petea živim v bližini svoje službe v isti ulici,se pravi tudi če grem na sprehod okoli svoje hiše lahko srečam vse svoje sodelavce.
Sicer bolj kot mnenja me je zanimalo kako je po zakonu,če si na bolniški za otroka in je otrok boljši,vendar še ni za v vrtec ali lahko grem malo ven.

ronja -> RE: bolniška za otroka (24.9.2010 21:14:57)

PO moje da če dovoli pediater, ti ne bo nihče težil. Če pa ne dovoli, potem pa ne smeš.

Splet.Ka -> RE: bolniška za otroka (14.10.2010 12:36:25)

Jaz grem z njima ven, ko sta vsaj en cel dan brez vročine. Ampak na kratek sprehod brez drugih dejavnosti in divjanja.

Stran: [1]