|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje glede iui
16.9.2010 19:42:40   
Anonimen
pozdravljene,zanima me,koliko naj bi bili veliki folikli ,da naredijo inseminacijo..v torek sem imela tri folikle velike 11mm,mislite,da me že kmalu čaka inseminacija,jutri imam uz...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje glede iui
18.9.2010 9:28:47   
larinko
zdravo, osvisno kateri dan cikla je, ampak po moje je še prezgodaj, jaz imam spontanca pa sem imela čez 18mm največjega, pa 4 manjše 14,16mm
potrpljenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2010 15:49:22   
mića
draga moja to je vse odvisno od tebe kako reagiras mogoče bo ze jutri bogoče čez en teden potrpljenje je božja mast za rast foliklov pomaga pa pivo in jajčka preizkušenouser posted image user posted image
srečno upam da čim prej dočakaš

(odgovor članu larinko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2010 16:51:35   
~Biba~
potrpljenje je božja mast za rast foliklov pomaga pa pivo in jajčka preizkušenouser posted image user posted image
srečno upam da čim prej dočakaš
mislim, da je čas pri velikosti tam ok 18 mm, ko se odloča o stopki, in nato o inseminaciji.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 14:47:04   
Brinka
Pozdravljene
jaz sem 5 dan začela jemati dve tableti klomifen, 6 dan sem imela ultrazvok, so bili folikli veliki 16mm. 8.dan sem zopet imela ultrazvok, pa mi je zdravnica rekla, da naj neham z jemanjem klomifena in sem si isto 8.dan zvečer dala stopko. 10.dan je bila inseminacija, sedaj pa čakanje....
Meni se zdi da so mi ful hitro naredili inseminacijo. Moj ciklus traja ponavadi natanko 28 dni... No, ne vem. Ve katera kako je s tem?

p.s. danes je pa 13 dan pa imam bolečine kot pred M... kot vsak mesec pri O...tako da mi ni nič jasno več..

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2010 19:39:30   
lenci
pozdravljene!opazila sem da vas je kar nekaj punc ki ste na iui.mene samo nekaj zanima.sem pri dr.voglerju in sva dogovorjena za iui.sicer sem dobila polno enih papirjev.prvo moram 3-6 dan menstruacije dat kri za hormone,potem oba dava kri za spb in moj partner se mora naročiti k andrologu.sedaj pa me zanima ko midva opraviva vse krvne preizkave in dobiva izvide ali se morava naročiti pri dr.voglerju ali lahko kar pridem tja?in še eno vprašanje glede androloga kje se da naročiti partnerja in kakšna je čakalna doba v leonišču?hvala

(odgovor članu Brinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?