vprašanje glede iui (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> vprašanje glede iui (16.9.2010 19:42:40)

pozdravljene,zanima me,koliko naj bi bili veliki folikli ,da naredijo inseminacijo..v torek sem imela tri folikle velike 11mm,mislite,da me že kmalu čaka inseminacija,jutri imam uz...

larinko -> RE: vprašanje glede iui (18.9.2010 9:28:47)

zdravo, osvisno kateri dan cikla je, ampak po moje je še prezgodaj, jaz imam spontanca pa sem imela čez 18mm največjega, pa 4 manjše 14,16mm
potrpljenje...

mića -> RE: vprašanje glede iui (18.9.2010 15:49:22)

draga moja to je vse odvisno od tebe kako reagiras mogoče bo ze jutri bogoče čez en teden potrpljenje je božja mast za rast foliklov pomaga pa pivo in jajčka preizkušeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
srečno upam da čim prej dočakaš

~Biba~ -> RE: vprašanje glede iui (19.9.2010 16:51:35)

potrpljenje je božja mast za rast foliklov pomaga pa pivo in jajčka preizkušenouser posted image user posted image
srečno upam da čim prej dočakaš
mislim, da je čas pri velikosti tam ok 18 mm, ko se odloča o stopki, in nato o inseminaciji.

Brinka -> RE: vprašanje glede iui (11.10.2010 14:47:04)

Pozdravljene
jaz sem 5 dan začela jemati dve tableti klomifen, 6 dan sem imela ultrazvok, so bili folikli veliki 16mm. 8.dan sem zopet imela ultrazvok, pa mi je zdravnica rekla, da naj neham z jemanjem klomifena in sem si isto 8.dan zvečer dala stopko. 10.dan je bila inseminacija, sedaj pa čakanje....
Meni se zdi da so mi ful hitro naredili inseminacijo. Moj ciklus traja ponavadi natanko 28 dni... No, ne vem. Ve katera kako je s tem?

p.s. danes je pa 13 dan pa imam bolečine kot pred M... kot vsak mesec pri O...tako da mi ni nič jasno več..

lenci -> RE: vprašanje glede iui (4.11.2010 19:39:30)

pozdravljene!opazila sem da vas je kar nekaj punc ki ste na iui.mene samo nekaj zanima.sem pri dr.voglerju in sva dogovorjena za iui.sicer sem dobila polno enih papirjev.prvo moram 3-6 dan menstruacije dat kri za hormone,potem oba dava kri za spb in moj partner se mora naročiti k andrologu.sedaj pa me zanima ko midva opraviva vse krvne preizkave in dobiva izvide ali se morava naročiti pri dr.voglerju ali lahko kar pridem tja?in še eno vprašanje glede androloga kje se da naročiti partnerja in kakšna je čakalna doba v leonišču?hvala

Stran: [1]