|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alo Marčevke....
28.7.2005 10:09:37   
tasja23
Alo Punce!

A moram bit spet jaz prva ;)
...da se tud mi mal vzpodbujamo, ko nam pri slabosti pomaga še ta pasja vročina :zmeden:
Sploh pa, ko smo še nismo prestale teh treh "rizičnih" mesecev in je lahko vsak dan spet kakšna :nosecka: manj, ampak o tem spšloh ne smemo razmišljat, a ne!!!

Saj nas je najbrž že kar nekaj!?
Nekatere ste bile že tudi na prevem pregledu...
Kako je bilo???
Jaz ga imam šele 8.8., ko bo v 8t in me mal zanima kako izgleda??
A so vam že videli, da srček bije??

Drugače pa se jaz bojujem z jutranjimi slabostmi, ki so zaenkrat na srečo res le še jutranje, razen seveda, če sem lačna - to pa sem kar naprej:zmeden:
Poleg tega letam kar naprej lulat in prsi me bolijo, čeprav še vedno desna bolj :(
in pa nič se mi ne ljubi, tk da imam bajto kot bi bomba padla vanjo in sem morda zato tu pa tam neizmerno :grrr: čeprav bi morala :sloncek: od sreče

lep dan, čeprav malo manj vroč, vam želim še naprej in pazite na pikice :bravo:

tasja

p.s. a ja še nekaj, zakaj imate nekatere tiste žarnice zraven naslova in kako se to sploh naredi???

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alo Marčevke....
28.7.2005 10:31:54   
mateja78
Hoj Tasja:miska:

Ravnokar sem hotela odpreti novo temo marčevk pa si me prehitela.:bravo: Tud jaz mislim da nas je že kr precej, je pa tudi res da so dopusti in da jih večina uživa na :morje:.

Jaz sem že v devetem tednu , pregled imam v sredo in upam da mi bodo povedali da je vse OK.
Počutje se mi je kr popravlo saj sem cel vikend bruhala , včeraj pa je bilo že boljše. Po večini mi je slabo popoldne pa ne vem zakaj:(.

Kar se tiče vročine jo še dobro odnesem saj imam v službi klimo , doma pa se zadržujem v hiši.

Pa ti a greš kaj na morje? Jaz grem šele konc avgusta.

LP Mateja:nosecka:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alo Marčevke....
28.7.2005 10:41:53   
tasja23
Alo Tejči;)

tudi midva greva konec avgusta, čeprav sva planirala Korčulo, bova sedaj najbrž raje odšla kam bližje....

kako ti velja, ko si že v 9t :), jaz bom juter šele 7t in komaj čakam, da minejo prvi trije meseci :bravo:

želim ti vso srečo na pregledu, potem pa javi kako je bilo!!!!!!

jaz ga imam 8.8. v velenju

:metulj::metulj:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alo Marčevke....
28.7.2005 10:58:01   
fionaP
Živjo marčevski :nosecka:!

Jaz sem imela pregled že v ponedeljek, zgleda pa tko, da te G malo pretipa, pa pogleda mat. vrat, izpolnita materinsko knjižico, pa kri in urin pregledajo in seveda naredijo UZ (vaginalni). Vidi se že tudi utripanje srčka. Prav čarobno!

Meni je sicer slabo in ob zelo čudnih urah, a še nisem bruhala. Tolažim se, da bo kmalu minilo.

:nosecka: Fiona

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Alo Marčevke....
28.7.2005 11:00:40   
fionaP
žarnica pomeni, da je pod to temo nov post, ki ga še nisi prebrala.
:metulj:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Alo Marčevke....
28.7.2005 11:24:15   
soncicaT
Heja:bravo:

Jaz sem iemla včeraj (6 tednov) 1. pregled pri dr. Levak.

Sprintala mi je slikico, srček utripal, zdaj imam naslednji pregled 23.8. in šele takrat baje dobim materinsko knjižico:(.

Prav tako šele takrat labaratorij?!:((

Hm..takrat bom ene 9. teden.Ne vem zakaj tako pozno..

Saj se pazim, pijem rdečo peso, jem zelenjavo, sadje, pijem vodo, ponavadi sem kri vedno ok imela...ampak vseeno...?:ups:

PDP: Prvi pomladni dan leta 2006:-)):bravo:

LP:sloncek::morje::sloncek::morje::sloncek::morje:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Alo Marčevke....
28.7.2005 11:49:34   
tasja23
Alo sončicaT :bravo:

Tud jaz imam pri Levakovi pregled :)

a pol si tud ti iz velenja! fajn, se bova ziher kaj srečali kasneje, ko se bo začela šola za starše, a ne!

Kako pa to, da te je naročila že tako hitro? Jaz sem jo klicala v torek in mi je dala 1.pregled šele avgusta ko bom 8t4d.

To pa res čudn, da ti ni vzela krvi, vsaj zaradi mačk, bi te lahk testirala. Jaz bom vztrajala, da mi to čimprej naredi, saj nam kar nekaj muc šeta okoli vrta in pol še solate ne upam jest :zmeden:

Kam pa greš na dopust, ko sem prebrala, da spodaj sprašuješ za nasvete??

LP in se beremo :miska:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Alo Marčevke....
28.7.2005 12:08:36   
soncicaT
Ojla!9nebesa

Jaz sem takoj ko sem naredila CB, kar poklicala Levakovo (okoli 5.7.) in mi je pač dala ta datum za UZ.

Naredila mi je tudi fotko;), tako da sva jo z mojim že poskenirala, hehe

Drgač pa vse preiskave pridejo na vrsto 23.8...je rekla sestra da pač takrat...:zmeden:

Bom pa takrat 9. teden, hmmmm...kaj pa vem...

No jaz sem v otroštvu mela muceke, zdaj jih že dolgo nimam..tako da nekak sem verjetno tokso že prebolela...

No, bomo videli, upam da bo vse ok.

Na dopust bova letos šla lepo kar do Poreča:), se bom v eno senčko spravla, pa uživala9nebesa

Tebi in tvoji pikici želim vse lepo!:sloncek::rozica:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Alo Marčevke....
28.7.2005 13:22:06   
katjandraž
Ojla, marčevke!

Jst sm danes dopolnila 9 tednov in vstopam v 10., tako da je moj PDP 2.3. Mam ogromno srečo in mi ni skor nič slabo, tud utrujena se mi zdi, da sem manj kot v 1. nosečnosti (al je pa to zato, k mi Andražek ne pusti, da glih dost počivam?!):zmeden:. Skratka, uživam v nosečnosti, uživam v dopustu, slabe misli pa vztrajno odganjam stran. Namest, da bi šla mal pospravljat, brisat prah ipd, zdaj ko mali spi, jst visim na RR.

Vsem :nosecka: en lep hladen pozdrav, da vam ne bo več tok vroče.

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Alo Marčevke....
28.7.2005 15:25:27   
mucica1
Juhu,

jaz sem tudi še tukaj...komaj čakam 13.8., ko grem na :morje: in me ni do septembra.

Drugače imam pa prvi pregled 4.8. in bi kar uro malo naprej previla, da bi že bil ta dan. Sicer pa sem na prvem pregledu že bila, ampak že prvi dan, ko mi je zamujala menstruacija, in se valjda še ni nič videlo.
Je mala pika še verjetno kje potovala....:ups:

Slabo mi pa do zdaj še ni bilo in upam, da bo tako tudi ostalo, samo spala bi pa ko klada, tudi v službi kar za mizo, če bi me pustili. Pa še taka :kuza:vročina je dans.

Lepo se mejte srečke, pa se še kaj tipkamo.

:muca:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Alo Marčevke....
29.7.2005 13:37:19   
laky

Ola sončica T,

Tudi jaz sem že imela prvi pregled:zmeden:, vendar me je G takoj dal na vse preiskave in tudi opravil prvi UZ. Pa tudi materinsko knjižico sem že dobila, pa sem tudi v 6-7tednu. Tako, da sem dobila tudi že izvide. Zelo sem vesela, ker je trenutno vse o.k.:bravo::bravo: Naslednji pregled pa imam enako kot ti 23.8.:metulj:

Kdaj imaš PDP, ker meni ga še ni povedal. Zadnjo M pa sem imela 12.6 - Kako se to sploh računa. Ali katera ve?

Pozdravljene vse marčevke.:kava::kava::nosecka::nosecka:

(odgovor članu tasja23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?