tasja23 -> Alo Marčevke.... (28.7.2005 10:09:37)
|
Alo Punce! A moram bit spet jaz prva ;) ...da se tud mi mal vzpodbujamo, ko nam pri slabosti pomaga še ta pasja vročina :zmeden: Sploh pa, ko smo še nismo prestale teh treh "rizičnih" mesecev in je lahko vsak dan spet kakšna :nosecka: manj, ampak o tem spšloh ne smemo razmišljat, a ne!!! Saj nas je najbrž že kar nekaj!? Nekatere ste bile že tudi na prevem pregledu... Kako je bilo??? Jaz ga imam šele 8.8., ko bo v 8t in me mal zanima kako izgleda?? A so vam že videli, da srček bije?? Drugače pa se jaz bojujem z jutranjimi slabostmi, ki so zaenkrat na srečo res le še jutranje, razen seveda, če sem lačna - to pa sem kar naprej:zmeden: Poleg tega letam kar naprej lulat in prsi me bolijo, čeprav še vedno desna bolj :( in pa nič se mi ne ljubi, tk da imam bajto kot bi bomba padla vanjo in sem morda zato tu pa tam neizmerno :grrr: čeprav bi morala :sloncek: od sreče lep dan, čeprav malo manj vroč, vam želim še naprej in pazite na pikice :bravo: tasja p.s. a ja še nekaj, zakaj imate nekatere tiste žarnice zraven naslova in kako se to sploh naredi???
|
|
|
|