|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
28.7.2005 9:29:28   
bevetko
Kako ste danes? Pri nas v Mb-ju je že zdaj zjutraj tako vroče, da ne vem če bom danes sploh kaj šla ven iz hiše. Vročina me zadnje tedne res ubija. Drugače s slabostmi je vsak dan boljše, trebušček raste in vsak dan pričakujem ta srečen dan, da bom čutila prvo plahutanje metuljčka v meni.
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
28.7.2005 9:35:58   
pikica*
Tudi v LJ ni nič boljše. Že sedaj vročina. Žal pa nimam izbire kar se tiče izhoda. Sem v službi in moram danes še na teren. In to z avtom brez klime. To bo še pestro.

Ravno danes sem opazovala, če trebušček že kaj raste in sem ugotovila, da se še bolj sramežljivo skriva. Pa tudi mali se še ne "oglaša". Čeprav pa moram priznati, da da me je ravno prej nekaj počohljalo in nisem prepričana, če je to to. 2x zaporedoma na istem mestu. Bom videla, če se bo še kaj ponovilo:)

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
28.7.2005 9:41:51   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Tudi pri nas v Celju je že prav vroče pa bi morala v mesto:zmeden: Nevem še, če bom šla, ker me je prav strah, da nebi spet kje skupi padla...no, če se mi ne bo vrtelo bom hitro skočila ven potem pa hitro nazaj domov:)

Sem brala, da ste se včeraj nekaj pogovarjale o srečanju. Zdej mi pa verjetno ne bo ratalo ravno zaradi počutja se vozit po vročini v LJ, pa še klime nimam v avtu:( Tako, da glejte, da boste napisale kako ste se mele;)

Moj mali me je včeraj pošteno nabrcal. Že zvečer je začel in nisem mogla spat, potem se je umiril in zgodaj zjutraj spet začel in tako je bilo cel dan. Zgleda, da ga je včerajšnji dan utrudil in je danes zaenkrat še bolj miren:) Včeraj je celo bodoči očka začutil brciko, sicer samo eno, ampak je bil pa tako srečen, da mi je šlo kr na jok:)

No takole sem se razpisala:) mogoče se še kaj oglasim.

Lepo se imejte in upam,da vam ne bo preveč vroče:rozica:

Tinka

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
28.7.2005 10:26:37   
Nannn
Hojla,

No kako smo danes?Jest sem tko tko mal dobre volje mal slabe...jezna sem ker mi moja G ni omenila testa THT in sem se zdaj narocila da grem jutri v porodnisnico...da bom spet videla mojo :duda:

Tinkamiska ce ne bo prevroce pa pridi nas pogledat v ponedeljek :rozica:

Seznam je za enkrat se tak

:rozica:lev76
:rozica:Nannn
:rozica:Katja1
:rozica:AlenkaIST

LP Nannn :rozica:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
28.7.2005 10:34:48   
simonas
Pozdravljene punce!

Ja tudi v Bistrici ne varčujejo z vročino, tako da se danes bolj noter držim. Nekako mi vročina ne paše, pa čeprav ponavadi nisem bila občutljiva.

Ja Tinka koliko tednov pa ima že tvoj malček, da ga že tako lepo čutiš?

Meni se izteka dopust. Tako prehitro je minilo. Jutri moram že na en sestanek v službo :(, potem pa upam, da bom uspela prit kaj do bazena, da se malo namočim, če bo res taka vročina kot so napovedali. A se katera od vas kopa kaj v bazenu? Saj menda ne more ravno škodit?

Moj buši je že kar zrasel, tako da je sedaj že opazen a se še da skriti pred tistimi preveč radovednimi. Zadnjih par dni čutim - kako bi rekla - ne ravno bolečine ampak nekakšno zbadanje v bušiju. Najprej na eni strani, potem na drugi, pa malo spodaj... A so morda že to prvi znaki gibov? Najprej sem se zbadanja malo prestrašila, potem pa sem se vseeno prepričala, da je z mojim :duda: vse ok, ker pač nočem, da bi bilo kaj narobe.

Prejšnji teden sem tudi mičkeno krvavela, a ni vse skupaj trajalo dlje kot 10 minut, tako da predvidevam, da je bil moj :duda: tako aktiven, da je kakšna žilica počila. Kaj druga upam, da ni bilo, saj sem pridna in kar dosti počivam ter v ničemer ne pretiravam. Zdravo jem, dosti pijem...

Pred dvema tednoma sem dala kri in vodo in vsi izvidi so ok. ;) Edino Rh negativna sem, kar ni ravno ugodno ob krvavitvah, a upam, da je bila ta res zadnja.

Še tri tedne moram zdržat, da si potešim radovednost, saj je moja G na dopustu, tako da bomo pač božali bušija in čakali...

Kako pa ste ostale?

Simona :nosecka:15t 0d

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
28.7.2005 10:41:39   
Natasa-6
Somina, normalno je, da te zbada, saj se maternica veča in potrebuje vedno več prostora.
Drugače pa tudi mene matra tale sopara, pa še sama sem danes cel dan v pisarni, glava me pa že začenja bolet. Saj naslednji teden bo menda bolje, upam!!!

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
28.7.2005 10:48:09   
tinkamiška
Simonas:rozica:

Jst sem v 18t, se pravi 17t5d. Sem ga pa začutila dokaj zgodaj, mislim, da je bilo konec 15t.

Mene tudi tu in tam zbode, ampak me zato ne skrbi, ker se baje širi maternica, pa dokler G pravi, da je vse vredu sem tudi pomirjena. Čez 14dni grem na pregled imem morfologijo in komaj čakam. Upam, da bomo vidli spol in možek se že veseli, da bo spet občudoval najinega:duda:. Joj kako sem neučakana:(

Simonas ti želim vse lepo še naprej in nič več krvavitev;)

Nannn, če ne bo vroče pa mogoče res pridem:) ampak nič ne obljubim;)

Lepo se imejte:rozica:

Tinka

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
28.7.2005 14:59:05   
AlenkaIST
Punce, za nedeljo je napovedan dež! Mogoče nas pa čaka ohladitev:bravo: UPAM

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
28.7.2005 15:48:55   
monja79
Pozdravljene!

Mene pa vrocina niti ne moti prevec - sem po naravi bolj zmrzljiva. Je pa res, da me je zadnjic tista voznja z morja cisto sesula:((. Sem komaj prisla k sebi!

Trenutno sem full v akciji, ker prekrivamo streho in bomo zaceli z urejenjem najinega gnezdeca:bravo:. V veliko fizicno pomoc sicer nisem, zato pa delavcem strezem, kuham, pa v trgovino hodim, ko kaj zmanjka itd. Vceraj sem celo po strehi hodila - je rekel moj :love:, da bo najin :duda: zagotovo akrobat, ker se jaz nic ne bojim. Sicer sem cel dan v pogonu, ampak se pazim, da ne pretiravam, zvecer pa kr padem v posteljo.

Jaz zaradi zasedenosti verjetno ne bom utegnila priti na srecanje. Se vam pridruzim kdaj drugic!

Tinkamiska, a ti si Celjanka. Jaz sem iz okolice Celja - Zalca. Mogoce se kje srecava. A je se kaksna januarcica iz Celja ali okolice? Koliko nas je?

LP, :nosecka:Monja

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
28.7.2005 21:17:29   
MatMaj
Lep pozdav!

Vem, da sem pozna ampak tako pač je če ni doma računalnika. Vsakič ko se vsedem za računalnik in se vam pridružim se prav razveselim.:sloncek: Vedno preberem kaj novega, lepega in to me navdaja z krasnimi občutki. Najbolj sem vesela, ker že sama čutim svojo:duda: in zdaj vem kako je to lepo. Snoči je tudi moj :love: občutil prvo brciko in je bil tako vesel. Kljub vsemu, da dela cele dneve in je utrujen. Očke so mu kar žarele. Jaz pa sem bila tako ponosna...:bravo: Pa saj mislim, da smo vse.9nebesa9nebesa9nebesa

Lep pozdrav:nosecka:

(odgovor članu bevetko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!