simonas -> januarčice (28.7.2005 10:34:48)
|
Pozdravljene punce! Ja tudi v Bistrici ne varčujejo z vročino, tako da se danes bolj noter držim. Nekako mi vročina ne paše, pa čeprav ponavadi nisem bila občutljiva. Ja Tinka koliko tednov pa ima že tvoj malček, da ga že tako lepo čutiš? Meni se izteka dopust. Tako prehitro je minilo. Jutri moram že na en sestanek v službo :(, potem pa upam, da bom uspela prit kaj do bazena, da se malo namočim, če bo res taka vročina kot so napovedali. A se katera od vas kopa kaj v bazenu? Saj menda ne more ravno škodit? Moj buši je že kar zrasel, tako da je sedaj že opazen a se še da skriti pred tistimi preveč radovednimi. Zadnjih par dni čutim - kako bi rekla - ne ravno bolečine ampak nekakšno zbadanje v bušiju. Najprej na eni strani, potem na drugi, pa malo spodaj... A so morda že to prvi znaki gibov? Najprej sem se zbadanja malo prestrašila, potem pa sem se vseeno prepričala, da je z mojim :duda: vse ok, ker pač nočem, da bi bilo kaj narobe. Prejšnji teden sem tudi mičkeno krvavela, a ni vse skupaj trajalo dlje kot 10 minut, tako da predvidevam, da je bil moj :duda: tako aktiven, da je kakšna žilica počila. Kaj druga upam, da ni bilo, saj sem pridna in kar dosti počivam ter v ničemer ne pretiravam. Zdravo jem, dosti pijem... Pred dvema tednoma sem dala kri in vodo in vsi izvidi so ok. ;) Edino Rh negativna sem, kar ni ravno ugodno ob krvavitvah, a upam, da je bila ta res zadnja. Še tri tedne moram zdržat, da si potešim radovednost, saj je moja G na dopustu, tako da bomo pač božali bušija in čakali... Kako pa ste ostale? Simona :nosecka:15t 0d
|
|
|
|