Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kuharice - golaž za 25 ljudi 28.8.2010 21:50:09
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ma kakšna moka.... Ja saj, zato pa sprašujem. Naše mame so vedno dajale moko za zgostit. Sicer mi ni golaž nič slabši, al sem pa tako navajena. Stara šola, kaj čem Tensta se pa tudi pri nas celo dopoldne, eni ga po hirem postopku ščmarijo, sam to ni pol golaž, vsaj zame ne. Z moko tud to ni golaž. moko so naše stare mame dajale not, ker ni blo materiala. Zdaj to ni več problem.
|
|
|
|
RE: kuharice - golaž za 25 ljudi 28.8.2010 21:52:46
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 TT - bos sporocila, kako je uspelo? lahko rečem, da je bil zame tole najboljši golaž kar sem jih kdaj skuhala - očitno je res nekaj na tem, da je golaž najboljši, če se ga kuha masovno. Meso mehko kot puterček, a še vedno v kosih (ni razpadlo), omaka ravno prav gosta, ... Pa če ga je moja babica pohvalila, pol ziher ni slab. Naslednjič se bom opugumila še za golaž v kotlu. Vsa čast.... Golaž v kotlu je pa zakon kuhat. Na plin pa itak nimaš kaj zamutit, na drva ga pa tud sam še nisem kuhal, pa bi ga z veseljem enkrat. Pa enkrat bi rad kuhal v tistem 50 litrskem kotlu, to mora bit doživetje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?