|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke
26.7.2005 20:17:51   
Jessy
Tia, ta je pa dobra!!!! :)-:)-:)-

Morda bi bilo pa res lažje!????!!! :zmeden2:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Avgustovke
26.7.2005 20:35:31   
violinski
Ojla, kako vam gre danes? Jutri bo še slabše. Napovedanih je 35°C!!! In tako naprej vsaj do konca tedna brez kake ohladitve....

Tako, Tia, s kolom po glavi, pa bo porod neboleč :)-

Ma jaz ne vem, kako bom to preživela, popadke in vročino hkrati, se mi zdi čisto nemogoče. Se pa spomnim, da je bilo tako vroče tudi takrat, ko je moja sestra nečakinjo rodila. Vem, da sem se v avtu do porodnišnice, ko sem šla na obisk, skoraj stopila.

Po drugi strani se spomnim, kako me je po prvem porodu zeblo - še nikoli tako v življenju. Ponoči me je začelo tresti in sem bila kar kako uro ali dve boga, ko sem šla na WC, sem mislila, da me bo pobralo od mraza. Pogrela sem se šele, ko sem se zavila v haljo in potem pokrila z deko (bil je november, ampak v sobah je bilo ves čas 25°C) Domnevam, da tega tokrat ne bom občutila.

Pa vseeno že komaj čakam.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Avgustovke
26.7.2005 20:35:59   
tea01
Ojla punce, ve jamrate kok imate vroče, tu pri nas na severu imamo pa 16 stopinj, kar mi sicer ful ustreza ampak malo sončka bi pa vseeno pasalo.
Meni je ginekologinja povedala, da če bom imela povečan izcedek ali bakterijo naj kar uporabim navaden jogur v katerega si namočim tampon in direkt v nožnico. Pa vam povem, da pomaga.

Glede dnevnih vložkov, pa jaz uporabljam Carefee vložke, ki so mini in zaviti v majhne plastične vrečke, tako, da jih lahko nosim po torbicah in žepih. Všeč so mi ker niso čist plastični - jih ne maram. Jih toplo priporočam.

Zdaj grem pa pogret prebranac za mojega bratca. Se tipkamo.Lp, TEa01

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Avgustovke
26.7.2005 20:56:18   
Seven*
Tina104, jaz se razmisljam o tem, ce bom rodila v CE ali v MB. Pa me bolj vlece v CE.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Avgustovke
26.7.2005 21:13:32   
Jessy
Jaz sem se pa prav fino ohladila. Sem šla pred eno uro ven sedet, pa se je prav prijetno shladilo in s tem tudi jaz. Kolk paše!!! Kako bo jutri, nimam pojma, vem samo, da greva v LJ. Če bo prevroče, bom kar v avtu čakala :love:, da opravi vse, kar si je zadal, jaz pa bom svoje tudi na express opravila!!!

Jaz bi tudi šla na sever, k šestnajstim stopinjam!!! TAKOJ ZDAJ BI ŠLA!!! Jah, eni se imajo pa res enkratno, ko imajo take razmere!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?