violinski -> Avgustovke (26.7.2005 10:22:29)
|
Dobro jutro (hehe, sem nadomestila nespanje od včeraj)! U, res sem dolgo spala, je pa tudi res, da sem brala knjigo dodveh, ker mi je bilo tako vroče, da nisem mogla zaspat zvečer. Ravno sem hotela malo skočit gor, da vas vprašam, kaj naredite z vsem tem izcedkom. Jaz ga imam za izvoz. Včeraj sva z :love: šetkala po trgovinah in je vse še slabše, mene je brez nosečnosti namreč točno dvakrat toliko, kot tajice (v višino imam pa samo 3 cm več), zdaj sem pa taka, da bi me :love: lahko kar kotalil po cesti. In se pozna, ta izcedek namreč gre povsod, samo na vložek ne :( Zato sem kot neumna iskala en daljši dnevni vložek, ki bi me vsaj malo bolj zaščitil, pa sem bila takooooooooo razočarana: al so kratki, al so pa plastični. Plastičnih vložkov pa od prejšnje nosečnosti dalje ne prenašam več. Peče me ne, samo moti me, ker gre mimo vložka spredaj direkt na hlačke, če pa veliko hodim in migam, pa tudi na hlače. Še dobro, da imam toliko trebuha, da se od zunaj ne vidi. Aha, lahko pa se pohvalim, da po novem poznam oz. vem kje so vsi WCji v BTC ;) Kaj boste danes počele? Jessy, tebi že dela psiha sto na uro, sem videla v včerajšnjih postih. Po malem ti zavidam, tudi jaz bi rada pred petkom vse skupaj zaključila, ampak imam čisto sebične in posebne razloge za to, vednar, če hoče otrok še bit not, nej bo not. Kot je pel Kobal: 'je toplo, je m'stno, j's pridem već k'sno!' :bravo:
|
|
|
|