|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   -cigareti + kilogrami
22.8.2010 21:52:50   
titania
Dober večer.

S 1.7. sem prenehala kaditi ( na kar sem presneto ponosna). user posted image
A, kot sem pričakovala sem pridobila na kg. 8kg, pa malo se mi je še od zime nabralo...
Tako, da bi morala shujšati kakšnih 10 kg. Pa bi potrebovala malo pomoči, če se javi katera za sodelovanje in/ali spodbudo.
Jaz začnem jutri. Zaenkrat bom poskušala z zmanjšanimi obroki in zgodnjo, lahko večerjo in pa z podaljšanimi sprehodi s kužkom.
O napredku bom poročala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: -cigareti + kilogrami
22.8.2010 22:00:22   
water lily
Jaz sem nehala kadit 2 tedna nazaj, pa mam tud filing da skoz neki jemuser posted image
Zredila se nisem. Šeuser posted image
Je pa res da že neki časa ful pazim nase. Drgač pa jaz sm začela ob večerih hodit, ker če sem se počla na kavč sm res skoz sam neki jedla. Od dolgčasa.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2010 8:32:22   
titania

Saj jaz sem se tudi od začetka pazila, pa ni blo problemov. Potem pa smo šli na morje, kjer sem bila nonstop lačna. Tudi vse kar smo pojedli, smo jedli v ogromnih količinah in to kar naprej. Vmes pa še pivo itd.user posted image
Po dopustu, pa sem bila lačna na 1 uro. Ampak lačna, kot, da nisem jedla cel dan, z občutkom praznega želodca...
Poskusila sem, da bi popoldan ostala na sadju. Pa sem zmazala tudi kg lubenice user posted image . Sedaj, ko sem ugotovila koliko sem pridobila, malo bolj pazim koliko pojem. Se mi zdi, da sem lepo zmanjšala porcije in se vestno držim pravila - nič po šesti zvečer. A kaj, ko se pa potem na kakšnem obisku iz vljudnosti spet nažrem, pa sem takoj na istem...

Upam, da mi bo z današnjim dnevom uspelo ostati na dieti. Se beremo.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2010 13:24:15   
m_o_i
priporocam knjigo "za vedno nekadilci"

zrediti se po prenehanju kajenja je menda samo posledica,ker eno odvisnost (cik) zamenjas za drugo (grickanje, sendvici itd)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2010 14:07:45   
anabanana
IZVIRNO SPOROČILO: titania

Saj jaz sem se tudi od začetka pazila, pa ni blo problemov. Potem pa smo šli na morje, kjer sem bila nonstop lačna. Tudi vse kar smo pojedli, smo jedli v ogromnih količinah in to kar naprej. Vmes pa še pivo itd.user posted image
Po dopustu, pa sem bila lačna na 1 uro. Ampak lačna, kot, da nisem jedla cel dan, z občutkom praznega želodca...
Poskusila sem, da bi popoldan ostala na sadju. Pa sem zmazala tudi kg lubenice user posted image . Sedaj, ko sem ugotovila koliko sem pridobila, malo bolj pazim koliko pojem. Se mi zdi, da sem lepo zmanjšala porcije in se vestno držim pravila - nič po šesti zvečer. A kaj, ko se pa potem na kakšnem obisku iz vljudnosti spet nažrem, pa sem takoj na istem...

Upam, da mi bo z današnjim dnevom uspelo ostati na dieti. Se beremo.

Raje se poskušaj prisiliti, da dopoldan ostaneš na sadju, ker sadje samo na prazen želodec ne redi. Če pa popoldne poješ do kilo lubenice pa se ne čudim, da se rediš user posted image  Živi sladkor.

krepat ma ne molat

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2010 20:27:03   
titania
Hja saj vem. Malo sem brskala po netu, pa nikjer ne najdem točno napisano koliko kalorij ima 100g lubenice. A mogoče ve katera?

No za danes mi je še kar uspelo... Upajmo, da bo šlo tako tudi naprej.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2010 21:53:46   
muco

Hja saj vem. Malo sem brskala po netu, pa nikjer ne najdem točno napisano koliko kalorij ima 100g lubenice. A mogoče ve katera?

No za danes mi je še kar uspelo... Upajmo, da bo šlo tako tudi naprej.

sori od lubenice se pa ne boš zredila ! user posted image torej ne brskaj po netu koliko kalorij ima lubenica ampak raje koliko jih ima kaj drugega , kar se tudi znajde v tvoji ritki user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil muco -- 23.8.2010 21:54:36 >

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2010 7:11:27   
caillou
O ja, tudi od lubenice in sadja v enormnih količinah se lahko zrediš (sploh če ga mešaš). Lubenica vsebuje ogromno sladkorja, tako kot tudi ves sladkor.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2010 8:18:45   
titania
Saj to me sedaj žre. Eni pravijo, da se od sadja in zelenjave sploh ne moreš zrediti.
Vem, da to ne drži, če že samo pomisliš na banane...
Kaj je pa čista resnica, pa ne vem...
Sploh če mešaš sadje redi? Jaz pa sedaj non stop mešam, ko je vse zrelo... :S

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2010 8:19:48   
titania
Včerajšnji dan mi je kar uspel.... Ni bilo sprehoda, ker sem celi dan hodila naokoli po opravkih, ga bom pa danes malo zategnila.

LP vsem

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2010 9:32:59   
titania
USPELO USPELO USPELO USPELO USPELO MI JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
1KG JE ŠLA PAPA, KOMAJ ČAKAM DA SE POSLOVI ŠE OSTALIH 9
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil titania -- 26.8.2010 9:33:34 >

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2010 18:32:01   
titania
Še 8 kg...:) happy me :)

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2010 19:56:45   
Paštetka
izgubiti 1 kg, v enem dnevu, je malo tako. Ok, lahko izgubiš vodo, vendar to ni hujšanje. Hujšat je potrebno postopoma.
Zdravo hujšanje pomeni, da ne shujšaš več kot 3-4 kg/mesec. Hujšat je porebno tako, da spremeniš način življenja (način prehranjevanja, dodatna športna aktivnost). In v tem primeru, kilogrami po končanem hujšanju ne grejo gor, kot privečini drugih shujševalnih dietah.

Banane - hujšanje. ha, ha, ha.....
grozdje - ima ogromno cukra v sebi, potem je že boljša lubenica, saj deluje kot diuretik in čisti telo.
Drugače pa jesti beljakovine in se izogibati OH. Npr. jesti meso (beljakovine) in se izogibati razkuhanim testeninam, krompirju, belemu kruhu...

Lepo je če človek pred hujšanjem prebere kakšno knjigo o živilih.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2010 20:15:16   
Anonimen

Ah daj no. Nehaj štet kalorije. Če imaš zrelo sadje in zelenjavo doma - samo najej se jih kolikor ti srce poželi. Zdaj so najboljši user posted image . Če še "premigaš rit" in jih sama nabereš - toliko bolje.

In tudi ostala hrana - ogljikove hidrate moraš konzumirat, saj rabiš energijo.

Jaz se držim enostavnega načela - če mi neka hrana "diši", jo enostavno jem. Telo očitno ve, kaj potrebuje.

(odgovor članu titania)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2010 21:46:48   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

priporocam knjigo "za vedno nekadilci"

zrediti se po prenehanju kajenja je menda samo posledica,ker eno odvisnost (cik) zamenjas za drugo (grickanje, sendvici itd)

Knjigi je naslov Končno nekadilci. In tut jst jo priporočam. Nisem se zredila NIČ, ko sem nehala kadit. ker enostavno nisem imela potrebe po drugi odvisnosti, kot si se dobr izrazla m_o_i.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2010 21:49:17   
picola1

Saj to me sedaj žre. Eni pravijo, da se od sadja in zelenjave sploh ne moreš zrediti.
Vem, da to ne drži, če že samo pomisliš na banane...
Kaj je pa čista resnica, pa ne vem...

Štos je v glikemičnem indeksu sadja-če ima določeno sadje visok Gi, potem redi, drugače pa ne. poglej si malo Gi razpredelnise po netu ali pa pejd na Montignacov forum.

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2010 16:31:25   
titania
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

izgubiti 1 kg, v enem dnevu, je malo tako. Ok, lahko izgubiš vodo, vendar to ni hujšanje. Hujšat je potrebno postopoma.
Zdravo hujšanje pomeni, da ne shujšaš več kot 3-4 kg/mesec. Hujšat je porebno tako, da spremeniš način življenja (način prehranjevanja, dodatna športna aktivnost). In v tem primeru, kilogrami po končanem hujšanju ne grejo gor, kot privečini drugih shujševalnih dietah.

Banane - hujšanje. ha, ha, ha.....
grozdje - ima ogromno cukra v sebi, potem je že boljša lubenica, saj deluje kot diuretik in čisti telo.
Drugače pa jesti beljakovine in se izogibati OH. Npr. jesti meso (beljakovine) in se izogibati razkuhanim testeninam, krompirju, belemu kruhu...

Lepo je če človek pred hujšanjem prebere kakšno knjigo o živilih.

Hej hej sej ubistvu nism zgubila kil kar v enem dnevu,.. je mal dlje trajal... :)

Hmmm pa kar veliko veš o tem :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?