|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnete oči
22.8.2010 17:50:11   
atasimon
Pozdravljeni!
Pozdravljeni!
Sem ponosni oče tri tedne starega Mihca. Ima vnete očke. test na bakterijo klamidija je bil negativen. Kapljice Tobrex naj bi pomagale, so rekli zdravniki, ampak že dobra dva tedna mu doziramo kapljice pa ne pomaga. Sam si z rokicami mane oči. Tudi mazilo Tobrex ne prenese. Obstajajo mogoče kakšne naravne bolj učinkovite kapljice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnete oči
22.8.2010 18:11:11   
tanika1
Mamino mleko, in čiščenje s fiziološko raztopino.

(odgovor članu atasimon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2010 20:26:41   
Andrejka9386
Veliko izpiranja z fiziološko raztopino...mamino mleko je leglo bakterij (kar se očesa tiče)...mi smo pri malemu vse od A do Ž uporabili, pa na žalost ni pomagalo in smo potem šli na čiščenje solzevoda. Od takrat naprej imamo mir

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2010 20:33:29   
Jessy
Tudi pri nas ima že od rojstva težave z enim očesom. Zelo pogosto mu je treba masirati mešiček, da se sprosti solzevod. Prav tako je potrebno čiščenje s fiziološko od zunanje strani proti notranji in le z enim potegom, nato je treba menjati zloženec ali vatko in spet ponoviti s čistim, dokler oko ni čisto.
Moram rečt, da zdaj, pri šestih mesecih, je situacija skoraj dobra. REcimo, da mu moram vsak tretji dan še pomasirati mešiček, drugače pka je vredu.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2010 20:37:55   
punsha
Pri nas je trajalo kakih 6 tednov. Patronažna in pediatrinja sta priporočali izpiranje z mojim mlekom. No to ni pomagalo. Ves čas sem uporabljala fiziološko...od zunaj proti nosku brišeš...potem je bilo pa naenkrat kar vredu

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2010 23:11:48   
Anonimen
 Pri prvi hči sem imela probleme z vnetjem oči,pa je mamino oz. moje mleko pomagalo,pri drugi hči hb še nismo imeli teh problemov.Fiziološko pa ne preveč ,ker draži oči,to mi je pa Pediatrinja svetovala...lp..

(odgovor članu atasimon)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.