Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 19.8.2010 21:41:22
|
|
|
|
AnciM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Delam v šolstvu, kjer ni pogodb za nedoločen čas in tako izkoristim vsako priliko, da imam službo. . Kako to misliš ni pogodb za nedoločen čas? Tako kot sem napisala. V zadnjih 5 letih nisem srečala niti ene osebe, ki bi dobila službo za nedoločen čas kot prfoksa. Potem sem pa jaz in moje sodelavke na naši šoli izjeme. Pa kaj ni tako, da če delaš 3 leta, te morajo vzet za nedoločen čas? Odvisno kje delaš. Jaz zaenkrat še nisem te sreče. Vendar upanje umre zadnje in zato grem spet prej nazaj s porodniške. Sem pa na tej šoli že od 1.9. 2005, vmes pa na dveh porodniških.
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 19.8.2010 22:20:32
|
|
|
|
scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Delam v šolstvu, kjer ni pogodb za nedoločen čas in tako izkoristim vsako priliko, da imam službo. . Kako to misliš ni pogodb za nedoločen čas? Tako kot sem napisala. V zadnjih 5 letih nisem srečala niti ene osebe, ki bi dobila službo za nedoločen čas kot prfoksa. Potem sem pa jaz in moje sodelavke na naši šoli izjeme. Pa kaj ni tako, da če delaš 3 leta, te morajo vzet za nedoločen čas? Odvisno kje delaš. Jaz zaenkrat še nisem te sreče. Vendar upanje umre zadnje in zato grem spet prej nazaj s porodniške. Sem pa na tej šoli že od 1.9. 2005, vmes pa na dveh porodniških. Če se ti delovno razmerje vmes ne prekine, ti lahko samo dvakrat podaljšajo pogodbo za določen čas, tretjič te morajo pa vzeti za nedoločen. Zagotovo, so mi letos med porodniško podaljšali, pa sem dobila za nedoločeno pa pri nas v šoli je tud kar nekaj učiteljic v zadnjem času dobilo za nedol., tako da upanje ostaja
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 20.8.2010 7:43:55
|
|
|
|
kalbo
|
Men gre tole na jetra, ko se država heca s temi pogodbami za določen čas, ni čudno, da je tako kot je. Mam občutek, da je vse od ravnatelja odvisno, namesto, da bi bla pravila za vse enaka. Moja žena je šla prej delat iz tadruge porodniške, ker je dobila službo. Na CSDju je morala napisat izjavo in povedat, kdo bo skrbel za otroka. No kakšno sta dve kuri tam počeli z njo raje ne napišem, itak se bed karma nalaga in jima bo že življenje prineslo svoje. No zdaj po tretji porodniški so jo pa prav svinjsko nemarno odpustili. Gnila firma, kaj češ.
|
|
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 20.8.2010 11:17:20
|
|
|
|
bigbunny
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Men gre tole na jetra, ko se država heca s temi pogodbami za določen čas, ni čudno, da je tako kot je. Mam občutek, da je vse od ravnatelja odvisno, namesto, da bi bla pravila za vse enaka. Moja žena je šla prej delat iz tadruge porodniške, ker je dobila službo. Na CSDju je morala napisat izjavo in povedat, kdo bo skrbel za otroka. No kakšno sta dve kuri tam počeli z njo raje ne napišem, itak se bed karma nalaga in jima bo že življenje prineslo svoje. No zdaj po tretji porodniški so jo pa prav svinjsko nemarno odpustili. Gnila firma, kaj češ. Hej Kalbo. A si pol ti prevzel porodniško?? Jaz sem malo prej prišla z CSD-ja. Ampak tista ki ima to preko je na dopustu in jo ena nadomešča. Pa je rekla da ni problemov. Da pač naj mož izpolni S1 obrazec v službi, meni prekinejo in konec. No upam, da je res tako, ker se mi ni ravno zanesljiva zdela. Da pa ni treba dobene pogodbe nosit kazat pa nič. hmm.
|
|
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 20.8.2010 11:26:50
|
|
|
|
kalbo
|
Ne, nisem, je prekinla porodniško, mala je šla pa v varstvo k tašči. mala je OK preživela, žena pa ne ravno, ker je imela malo slabo vest, pa še une dve klotilde sta jo sekirale.
|
|
|
|
RE: oče- prevzem porodniške? 20.8.2010 11:33:36
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Delam v šolstvu, kjer ni pogodb za nedoločen čas in tako izkoristim vsako priliko, da imam službo. . Kako to misliš ni pogodb za nedoločen čas? Tako kot sem napisala. V zadnjih 5 letih nisem srečala niti ene osebe, ki bi dobila službo za nedoločen čas kot prfoksa. Potem sem pa jaz in moje sodelavke na naši šoli izjeme. Pa kaj ni tako, da če delaš 3 leta, te morajo vzet za nedoločen čas? Moj mož ima tudi za nedoločen čas, je dobil kakšni 2 ali 3 leta po tem, ko je začel - tega pa je zdaj 7 let.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?