ronja -> RE: oče- prevzem porodniške? (19.8.2010 21:37:55)
|
Ja, da se. Sploh imaš pa dobre razloge, tako da bi se moralo dat vse hitro zmenit. Pogodbo po moje prineseš, ko jo dobiš, ostale papirje pa že prej izpolniš. Pojdi jutri na CSD in se vse zmeni, naj ti dajo paprije za izpolnit in povejo, kaj moraš še prinest, pa bo najbolj ziher. On pa naj seveda pove v svoji službi od kdaj naprej naj nanj več ne računajo, da bojo vedeli - je fer do delodajalca. Kaj se vam zdi neodgovorno da bi že pri njegovih 6 oz.7 mesecih šla delat? zakaj neodgovorno? Ker mu želiš nudit še kaj tudi čez eno leto? To je odgovorno! Tudi jaz ne bi dala tako malega otroka drugemu kot lubiju, tu te čisto razumem - in tudi je prav, da starša poskrbita zanj, sploh ker imamo to možnost. Samo podpiram očke na porodniškem, kjer se jim to boljše izteče! Če pa delaš v šolstvu, potem pa itak ne bo problem, ker ne boš odsotna po 9 ur na dan, ampak kvečjemu 6 - kontrolke lahko tudi doma popravljaš, recimo zvečer ali zjutraj, tako da te mali zato ne bo ravno izgubil. nina, nimajo vsi pri 9m ločitvene stiske - eni majo prej, drugi kasneje, eni sploh nikoli nimajo. Moja nobena ni mela tega kaj fejst izraženega, se sploh ne spomnim... Tako da se nič ne sekiraj, ni to nujno.
|
|
|
|