|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svečana oblačilca za nosečke!
25.7.2005 14:45:03   
SANJA2
Zanima me kje lahko kupim kakšne nosečniške ........ bolj svečane obleke za posebno priložnost. Konec avgusta bom v 35 tednu nosečnosti in sem piovbljena kar na 2 poroki. Želela bi biti lepa, če sem že okroglas. Kaj svetujete?

papa in hvala za vaše nasvete!

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.7.2005 14:54:21   
štručka
Itak si lepa KER si okrogla..:bravo::bravo::bravo:
Kje bi pa dobila oblačila pa ne vem:zmeden:

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2005 14:55:51   
rija
mislim, da je zate rešitev pri šivilji.

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2005 15:11:43   
pika_b
Jaz sem imela prav takšen problem, le da sem bila v 20t nosečnosti. Krasna oblačila za nosečke dobiš v butikih za nosečnice La Vie (malce drag) in tudi v H&M.

Sicer pa :nosecka: so že itak same po sebi lepe, tako, da nekaj ful komplicirat pa res ne rabiš.

Če v trgovinaš ne boš nič našla je pa potem res še edina rešitev šivilja.

lp, pika_b

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2005 15:35:31   
lili79
Jaz sem junija imela enako težavo. Bila sem v 37 tednu nosečnosti in sem bila povabljena na poroko na kateri pa nisem bila navaden svat pač pa sva z možem bila priči. Svečana oblačila za nosečke vsaj po mojih izkušnjah (obredla sem vse trgovine v Ljubljani) boš težko najdla. Jaz sem imela srečo in sem si najdla v Banja Luki, smo bili slučajno tam.
Upam, da boš imela več sreče kot jaz :).
LP

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 16:44:59   
Petra P.
Jaz sem lani našla nekaj uporabnih v H&M. Ampak v MB.

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2005 19:42:03   
Kety
Sem bila ravno v soboto na porki in nisem komplicirala glede oblek. Kupila sem si navadno tuniko v BTC-ju v hali A (Labus) in dala zanjo 2.000 sit. Sem pa v 36tednu. Poglej v album, ce se ti zdi uredu! Jaz sem se v njej prav super pocutila!:bravo:

LP Kety

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2005 19:43:29   
Kety
No, mogoce se bolj slabo vidi, spredaj ima z blescicami zvezen vzorcek. Res lepa!

Lp Kety

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?