Svečana oblačilca za nosečke! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SANJA2 -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 14:45:03)

Zanima me kje lahko kupim kakšne nosečniške ........ bolj svečane obleke za posebno priložnost. Konec avgusta bom v 35 tednu nosečnosti in sem piovbljena kar na 2 poroki. Želela bi biti lepa, če sem že okroglas. Kaj svetujete?

papa in hvala za vaše nasvete!

štručka -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 14:54:21)

Itak si lepa KER si okrogla..:bravo::bravo::bravo:
Kje bi pa dobila oblačila pa ne vem:zmeden:

rija -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 14:55:51)

mislim, da je zate rešitev pri šivilji.

pika_b -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 15:11:43)

Jaz sem imela prav takšen problem, le da sem bila v 20t nosečnosti. Krasna oblačila za nosečke dobiš v butikih za nosečnice La Vie (malce drag) in tudi v H&M.

Sicer pa :nosecka: so že itak same po sebi lepe, tako, da nekaj ful komplicirat pa res ne rabiš.

Če v trgovinaš ne boš nič našla je pa potem res še edina rešitev šivilja.

lp, pika_b

lili79 -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 15:35:31)

Jaz sem junija imela enako težavo. Bila sem v 37 tednu nosečnosti in sem bila povabljena na poroko na kateri pa nisem bila navaden svat pač pa sva z možem bila priči. Svečana oblačila za nosečke vsaj po mojih izkušnjah (obredla sem vse trgovine v Ljubljani) boš težko najdla. Jaz sem imela srečo in sem si najdla v Banja Luki, smo bili slučajno tam.
Upam, da boš imela več sreče kot jaz :).
LP

Petra P. -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 16:44:59)

Jaz sem lani našla nekaj uporabnih v H&M. Ampak v MB.

Kety -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 19:42:03)

Sem bila ravno v soboto na porki in nisem komplicirala glede oblek. Kupila sem si navadno tuniko v BTC-ju v hali A (Labus) in dala zanjo 2.000 sit. Sem pa v 36tednu. Poglej v album, ce se ti zdi uredu! Jaz sem se v njej prav super pocutila!:bravo:

LP Kety

Kety -> Svečana oblačilca za nosečke! (25.7.2005 19:43:29)

No, mogoce se bolj slabo vidi, spredaj ima z blescicami zvezen vzorcek. Res lepa!

Lp Kety

Stran: [1]