|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 24 25 [26]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
30.9.2010 18:08:56   
Luna*
No da še jaz sporočim. Zadnji dan v septembru mojga user posted image  pa od nikjer...očitno bo tokrat teku 48user posted image  dnevni krog!?!? Sem že čist apatična. Sploh ne vem kaj naj. A nej zdej vsako soboto test delam?!?! Nič zgleda da se bom selila v november....kje je šele to user posted image

Zgleda da ta september ni bil ravno uspešen za nas. Ampak gremo v nove boje a ne?user posted image

KlaraKlara čestitke in lepo nosečnost vama želim.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 626
1.10.2010 15:30:11   
zolika
...pa je končno prišla tudi moja user posted image ! Z 11 dnevno zamudo!

Gremo v nove boje.... =)

user posted image user posted image user posted image za vse user posted image user posted image user posted image user posted image lepih 9muser posted image !
Ostalim pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nove podvige!!!!

Se vidimo v oktobru! =) imam občutek,da bo JULIJ naš!!!!! user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
1.10.2010 19:54:35   
tejchy*
Klaraklara čestitke user posted image !!! Želim ti čudovitih 9  mesecev kot user posted image in zdravega user posted image . Vsem nam ostalim, mogoče nam pa oktober prinese te tako pričakovane user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.10.2010 18:54:51   
zebr4
Samo toliko, da javim, da je prišla user posted image ufff sem jezna. Se selim v oktober.

bye,
zebr4

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 629
2.10.2010 18:56:03   
tejchy*
zebr4 user posted image bomo pa skupaj čakale in upale v oktobru ane? user posted image

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.10.2010 21:45:48   
Luna*
Evo punce. Tudi moja tečka je prišla. Sej ne vem al sem user posted image  al jezna la kaj!?!?

Uglavnem vam vso srečo v oktobru jaz se selim v november...tko je če teče user posted image  na dolge proge....

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 24 25 [26]
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 24 25 [26]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?