|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:43:37   
lan
... je za mano.Zjutraj sva se s tamalim poslovila od ocija,potem sva sla malo pocivati in po pocitku ven na sprehod.Vse lepo in prav,ce se ta sprehod ne bi koncal z neprijetno situacijo.Tamaucka sem dajala v njegov sedez v avtu,on pa se je igral s avtomobilskimi kljuci (imamo centralno zaklepanje).Po vsej verjetnosti je pritisnil gumb na kljucu in vrata so se zaklenila (jaz nisem tega vedela in vrata na tamauckovi strani so bila se odprta).Kljuce sem mu vzela iz rok in jih vrgla na sprednji sedez,zaprla vrata in sla na svojo stran ter hotela odpreti vrata in potem SOK.Vrata so bila zaklenjena,kljuci na sedezu (dodatne kljuce sem imela doma,ampak domov nisem mogla,ker so tudi kljuci od stanovanja na istem obesku kot pa kljuci od avta).Vsa kri mi je zaledenela.Kolegica mi je svetovala,da poklicem gasilce in sem jih.Prisli so v zelo kratkem casu in po 45 minutah spravili mojega pikca ven.Lan je bil moker do konca (joj,sploh nocem misliti kako bi bilo,ce bi bilo zunaj 30 stopinj),ampak takooo vesel in jaz tudi.

V glavnem nauk tega dogodka je:NIKOLI NE DAJAJTE KLJUCEV OTROKU IN VEDNO IMEJTE ENA VRATA ODPRTA.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:46:21   
evelinka
samo da se je vse srečno končalo!!drugič pa bolj pazi!!:sloncek:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:49:34   
cmokec
To je pa bilo napeto. Hura za srečen konec. :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:51:00   
Piškotka~
Joj sam da se je dobro izšlo:bravo::bravo:.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:51:00   
india
Joj, to pa je tragedija, ja:((:((:((

Pa je za vama in zdaj se lepo pocartajta! Samo, da je z Lanom vse OK!:rozica::rozica:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:51:09   
Naja31
Ojoj, to je pa res hudo. Bogi Lan! Kako pa je on to prenesel? No, samo da se je vse dobro koncalo.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:53:22   
jaz99
Ma sam da se je vse skupaj dobro končalo.

No zdej bom tudi sama bol pazljiva gledeh teh stvari

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:55:24   
TaRe*
O madona...to je moja mora skoz.Vedno,ko zaprem vrata,ko dam tamalo v avto,preverjam v glavi,če nisem slučajno kaj pritisnila,da bi se zaklenilo.
Kolegica je enkrat zaklenila kužija v avto...:(na srečo je bla doma,tako da je mogla samo v 10 štuk po rezervne ključe.:(

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 21:57:38   
lan
Lan je bil v avtu miren,edino na vsake toliko casa je malo zajokal.Po mojem je pomagalo,da sem bila jaz mirna in da nisem delala panike,ker ce bi me videl,da jokam in paniko zganjam,bi tudi on reagiral drugace.
Res je pogumen moj mali korenjak.:bravo:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 22:02:59   
anajmad
Joj hudo.Si kr predstavljam.Mene je tud enkrat Pia zaklenila ven iz stanovanja.Bila je stara dve leti,ko sem šla v klet in hop takoj zaklenila.Neki časa sva se dajali,kako naj odpre,potem sem šla pa sosedom poklicat moža v službo.Bil je besen ko ris.Naslednji dan je takoj zamenjal ključavnico in dal z notranje strani bunko.Tako,da sedaj sploh ni možnosti ,da se zaklene.
en lp:morje:D.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaksen stresen dan....
23.7.2005 22:19:13   
lidia
uf, res zoprno, jaz tud kdaj malemu dam ključe...bom bolj previdna v prihodnje, tako da hvala za opozorilo.

Pa sladko pančkajta...

Lidija in Lukas
:metulj::metulj:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaksen stresen dan....
24.7.2005 8:23:44   
Anonimen
Kaj naj rečem? Jaz sem na to vedno mislila:). Res.
No, samo da se je končalo brez večjega strahu. (malčka), zate verjamem, da te je bilo groza. Vsak dan se kaj novega naučimo.:)

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaksen stresen dan....
24.7.2005 9:59:31   
NinKa
Ja, mene je tut izučilo, ko me je pred kakim mesecem zaklenil pred vhodna vrata....ker sem približno mirna ostala in malega animirala, da naj tut odklene vrata.....jih je uspel po kake pol urce. Od takrat naprej imam ob sebi zmerom rezervne ključe in mobitel.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
24.7.2005 10:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
24.7.2005 10:09:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaksen stresen dan....
24.7.2005 10:10:04   
LARIKA
Samo da se je vse dobro končalo in :bravo::bravo: za tvojega :duda:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaksen stresen dan....
24.7.2005 14:17:58   
Anonimen
:)Videla in odgovorila.:)
Samo ne vem, ali se danes tukajle samo nekaj meša z zasebnimi sporočili, ker se mi zdi, da sem na eni drugi temi tudi že nekaj podobnega zasledila. Malo pazite, kaj pišete privat.:)

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?