lan -> Kaksen stresen dan.... (23.7.2005 21:43:37)
|
... je za mano.Zjutraj sva se s tamalim poslovila od ocija,potem sva sla malo pocivati in po pocitku ven na sprehod.Vse lepo in prav,ce se ta sprehod ne bi koncal z neprijetno situacijo.Tamaucka sem dajala v njegov sedez v avtu,on pa se je igral s avtomobilskimi kljuci (imamo centralno zaklepanje).Po vsej verjetnosti je pritisnil gumb na kljucu in vrata so se zaklenila (jaz nisem tega vedela in vrata na tamauckovi strani so bila se odprta).Kljuce sem mu vzela iz rok in jih vrgla na sprednji sedez,zaprla vrata in sla na svojo stran ter hotela odpreti vrata in potem SOK.Vrata so bila zaklenjena,kljuci na sedezu (dodatne kljuce sem imela doma,ampak domov nisem mogla,ker so tudi kljuci od stanovanja na istem obesku kot pa kljuci od avta).Vsa kri mi je zaledenela.Kolegica mi je svetovala,da poklicem gasilce in sem jih.Prisli so v zelo kratkem casu in po 45 minutah spravili mojega pikca ven.Lan je bil moker do konca (joj,sploh nocem misliti kako bi bilo,ce bi bilo zunaj 30 stopinj),ampak takooo vesel in jaz tudi. V glavnem nauk tega dogodka je:NIKOLI NE DAJAJTE KLJUCEV OTROKU IN VEDNO IMEJTE ENA VRATA ODPRTA.
|
|
|
|