|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 7:18:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kvinoja
2.8.2010 7:38:11   
špelin@
Komot jo uporabiš v vseh jedeh, v katerih običajno uporabiš riž. Meni samostojen okus kvinoje ni všeč, zato z njo delam (z drugimi okusi bogat user posted image ) narastek ali enolončnico. Nekateri s kvinojo celo polnijo paprike (paradižnike, buče,...) samo jaz tega še nisem preizkusila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kvinoja
2.8.2010 7:43:25   
drifty
Do sedaj sem jo vedno delala kot rižito. Mi je pa odlična!
Na kulinariki imaš en dober recpet za kvinojo.


Drugače imaš pa nekaj idej še tukaj:

http://www.bbcgoodfood.com/search.do?keywords=quinoa
http://vegweb.com/index.php?board=396.0
http://allrecipes.com/Search/Recipes.aspx?WithTerm=quinoa

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?