|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno leto......
1.8.2010 8:30:39   
mamamajča
Danes je natanko eno leto, od tiste hude hude nesreče, ko sem skoraj izgubila očeta.
Zato sem danes tako srečna.....

Ko sem prebirala vse moje poste in vaše odgovore od takrat, mi je kar toplo pri srcu. koliko ste mi stale ob strani, me bodrile in koliko ste mi dejansko pomagale.
Hvala vam!

Danes, eno leto kasneje.....
- se mu posreči, da izgovori že dve besedi skupaj, npr. "ne vem"
- se sam obleče, umije, zagreje hrano v mikrovalovni, pa kadit je začeluser posted image
- 1x na teden gresta z mamo k logopedinji in 2x na teden ga rešilec pelje v Sočo
- z vrtno že kaj pokosi ( včasih pač tam, kjer je že pokošeno, pa pozabi, ampak kljub temu je izredno lepo gledati, kako je v takih trenutkih zadovoljen sam s sabo)

Po dveh mesecih intenzivne v Avstriji in Mb in po treh mesecih Soče, pa po tolikih mesecih rehabilitacij in terapij, se vse te zadeve, ki se morda zdijo male, nam zdijo kot ogromen napredek.
in rada ga imam in zdaj grem tja. In sem srečna...

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 1.8.2010 8:31:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eno leto......
1.8.2010 8:39:37   
Sacherca
Ne vem,kaksna nesreca je bila...Sem pa vesela zate,za tvojega oceta in vse bliznje user posted image user posted image user posted image

radi se imejte se naprej user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2010 8:44:14   
Najaa
Tako lepo si napisala, da mi gre kar na jok. Bravo za tvojega očeta. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2010 8:44:49   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca
Sem pa vesela zate,za tvojega oceta in vse bliznje user posted image user posted image user posted image

radi se imejte se naprej user posted image

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2010 8:45:09   
maja1488
Bravo za celo družino user posted image . Si ne znam niti predstavljat kako močan moreš bit, da greš čez vse to.

Želim vam veliko moči, poguma in ljubezni. In čimlažjo in uspešno pot naprej.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2010 8:54:18   
TomTaylor
user posted image user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2010 8:59:32   
mamamajča
Hvala!

No to se je zgodilo:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=4721724&mpage=1

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
1.8.2010 9:07:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2010 9:27:50   
malilump
Vsaka bolezen, nesreča potrebuje veliko časa, predvsem pa volje.

Mojega atija je pred 5leti možganska kap. Bilo ga je zelo hudo gledati nemočnega v bolnici. Vendar je dedec in pol. Kljub vsem zdravstvenim težavam (sladkorna in še kup drugih), je bil vedno zelo aktiven, poln volje in elana.
Tako je tudi po kapi, zelo hitro pričel z vajami za moč (leva stran mu je otopela) in z vso voljo se je pobral. Edini spomin je malce povešena leva ustnica. Dela pa čisto vse, kar treba in kar ne. Najrajši pa preživlja čas z vnučki. user posted image Občudujem ga. user posted image

Poznam pa tudi strica, ki je imel veliko let parkinsonovo bolezen in ga je bilo prav težko gledati (slab govor, tresenje, včasih ga je tako metalo, da nisi vedel kaj narediti). Potem so mu v telo vstavili čip, ki naj bi umirjal izpade). Sedaj počne skoraj vse. In pravo veselje ga je gledati. user posted image

Nikoli ne smemo obupati in osebi, ki je doživela nesrečo, bolezen moramo stati ob strani. Tako črpajo moč in s tem dosegajo napredek.

Mamamajča, ostanite močni in stojte si ob strani. user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2010 9:44:49   
barika
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2010 10:32:59   
bačko
Res si lepo napisala in sem srečna zate in za tvojega očeta.user posted image
Ko bi jaz mojega imela ob sebi.Moj je pokojni že 12 let ampak meni se še vedno zdi kot da je bilo to včeraj.Je bil moj najboljši prijatelj in vedno mi je stal ob strani.Pomoje bi bil zelo srečen dedek ko bi videl svoji dve prelepi vnukinji.Ampak življenje je pač tako.
In zato sem toliko bolj srečna zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2010 11:18:06   
Čebel@
res si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image .....vesela sem za vas-za tvoje ga očetauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2010 13:00:26   
Rožica I
Se spomnim tvoje zgodbe, zato sem toliko bolj vesela za vas vse user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2010 13:54:20   
matejchy
user posted image user posted image user posted image

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.8.2010 14:02:52   
Anonimen
Bravo, samo tako naprej user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.8.2010 21:03:07   
mamamajča
Hvala punce, pravkar sem se vrnila- sva z malim ostala cel teden na počitnicah pri mojih in je bilo finouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.8.2010 7:37:48   
Šarki
user posted image user posted image  tole je bilo pa res lepo prebrati. polno je ljubezni do očetauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?