mamamajča -> Eno leto...... (1.8.2010 8:30:39)
|
Danes je natanko eno leto, od tiste hude hude nesreče, ko sem skoraj izgubila očeta. Zato sem danes tako srečna..... Ko sem prebirala vse moje poste in vaše odgovore od takrat, mi je kar toplo pri srcu. koliko ste mi stale ob strani, me bodrile in koliko ste mi dejansko pomagale. Hvala vam! Danes, eno leto kasneje..... - se mu posreči, da izgovori že dve besedi skupaj, npr. "ne vem" - se sam obleče, umije, zagreje hrano v mikrovalovni, pa kadit je začel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - 1x na teden gresta z mamo k logopedinji in 2x na teden ga rešilec pelje v Sočo - z vrtno že kaj pokosi ( včasih pač tam, kjer je že pokošeno, pa pozabi, ampak kljub temu je izredno lepo gledati, kako je v takih trenutkih zadovoljen sam s sabo) Po dveh mesecih intenzivne v Avstriji in Mb in po treh mesecih Soče, pa po tolikih mesecih rehabilitacij in terapij, se vse te zadeve, ki se morda zdijo male, nam zdijo kot ogromen napredek. in rada ga imam in zdaj grem tja. In sem srečna...
|
|
|
|