|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 10:24:26   
mmetel6
Že od zjutraj me kar razganja od jeze. Vreme, vreme, vreme! Moj mali mišek je danes star dve leti:torta:, imamo v planu piknik, zdaj pa tole.:hudicek: Pred dvema letoma sem se pa skoraj stopila v porodnišnici. Če to ni za po p... Piknik bo seveda vseeno, le da se bomo stiskali v garaži.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 10:27:22   
CatJa
Tudi mi smo jezni. :hudicek: :grrr: :(( Vreme frdamano! Smo imeli namen danes imet piknik s prijatelji, pa bo vse skup v vodo padlo. Se sreca, da nisva ze zvecer pripravljala hrane.

Zelimo pa vse najboljse tvojemu malcku, velik :darilo: eno slastno :torta: pa seveda veliiiiko zdravja in veselja!
Mamici in atiju pa sopek :rozica:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 10:34:39   
LARIKA
mislim da nas je več jeznih, sploh nisem vedla zjutraj kako naj se oblečem

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 10:36:52   
india
Letos so nam obljubljali tropsko poletje, evo, imamo pa Sibirijo....fuj naj jih bo!!!
Mene pa jezi najbolj to,ko se itak ne spoznam kaj dosti na vrt, pa še ne morem delat takrat,ko mam voljo, ker je vse mokro in bljeki,..na koncu bo propadlo vse, kar je ati zasadil:((:((

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 11:03:49   
manchy
mi naj bi tut mel piknik popoldne,upam da se bo takrat popravilo vreme-
ene bom :grrr: k sam :hudicek:
drugac sm pa dons gledala napoved za naslednje dni in naj bi res od torka naprej blo 34 stopinj,bomo vidl ce bo res.:zmeden:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 11:23:39   
LARIKA
jaz našim vremenarjem ne verjamem popolnoma nič več

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 11:31:05   
Primoza
Za jutri je napovedan oblaček, sonček, dežna kaplja in strela. Kaj od tega bo že res...

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 11:40:23   
india
Primoza,kaj pa sneg???
Slišim, da so v Črnomlju odvažali sodro s kamioni :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 12:30:01   
pika_
Sem iz Črnomlja in je blo včeri zvečer prava katastrofa. Toča vse razbila od avtomobilov do streh. En avto imam stolčen od toče ta drugega je pa voda v garaži zalila.
So pa res celo noč s kamijoni odvažali točo.
Bom probala kakšno sliko gor dat.

LP katja

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 12:58:37   
urbancek
Vse najboljše tvojemu sinčku in naj vam praznovanje lepo uspe, saj se sonček že kaže.
Kar pa se tiče vremena, ne samo da sem jezna, totalno togotna (sicer mi paše, da ni vroče), ampak mi gremo ćez en teden na morje, (smo ga že tako in tako morali prestaviti za cel teden, zaradi vremena in mene) pa nas čaka še spravilo sena v rotu, pa še vse meje so na roko za pokresat. Ata in :love: se kar v držju matrata, da bi nam uspelo pred dopustom. Da pa ne govorim, kaj vse imam še za opraviti, pranje se ne suši, v vrt ne morem - totalno za pop.....t. Te razumem, da si jezna, moji otroci imajo danes zaključek Oratorija in sicer piknik. Matr bodo mokri in usrani - pa bo še več pranja.
Pa dosti jeze za danes, jutri bo že bolje

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 13:01:20   
rija
evo, v prekmurju se pa sonček kaže! tako da piknik vseeno bo...pa sicer bi bil tudi drugače...

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 13:12:51   
Primoza
Ja, verjetno to spada v repertoar strel.

Mi smo že prav jezni, ker z malimi otroki nikakor ne moremo v takem v hribe.

Se pravi ostanejo le solo vzponi.

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jezna na .... vreme!
23.7.2005 16:58:17   
india
Joj,pika_, pa je res tako kritično???? Ne vem no, vedno več je teh naravnih nesreč, pa še nič si ne moremo proti njim!:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jezna na .... vreme!
24.7.2005 14:50:52   
mmetel6
No, pa še poročilo. Vreme se je popoldan zrihtalo!:bravo: Piknik je uspel, :torta: je zmanjkalo (mljask je bila dobra!), :darilo:je bilo pa kar preveč (nagec ne bo)! Smo pa vsi skupaj ful užival, da o otrocih niti ne govorim.:sloncek::sloncek::rozica::rozica::torta::torta::kuza::kuza::rozica:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!