Jezna na .... vreme! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mmetel6 -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 10:24:26)

Že od zjutraj me kar razganja od jeze. Vreme, vreme, vreme! Moj mali mišek je danes star dve leti:torta:, imamo v planu piknik, zdaj pa tole.:hudicek: Pred dvema letoma sem se pa skoraj stopila v porodnišnici. Če to ni za po p... Piknik bo seveda vseeno, le da se bomo stiskali v garaži.

CatJa -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 10:27:22)

Tudi mi smo jezni. :hudicek: :grrr: :(( Vreme frdamano! Smo imeli namen danes imet piknik s prijatelji, pa bo vse skup v vodo padlo. Se sreca, da nisva ze zvecer pripravljala hrane.

Zelimo pa vse najboljse tvojemu malcku, velik :darilo: eno slastno :torta: pa seveda veliiiiko zdravja in veselja!
Mamici in atiju pa sopek :rozica:

LARIKA -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 10:34:39)

mislim da nas je več jeznih, sploh nisem vedla zjutraj kako naj se oblečem

india -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 10:36:52)

Letos so nam obljubljali tropsko poletje, evo, imamo pa Sibirijo....fuj naj jih bo!!!
Mene pa jezi najbolj to,ko se itak ne spoznam kaj dosti na vrt, pa še ne morem delat takrat,ko mam voljo, ker je vse mokro in bljeki,..na koncu bo propadlo vse, kar je ati zasadil:((:((

manchy -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 11:03:49)

mi naj bi tut mel piknik popoldne,upam da se bo takrat popravilo vreme-
ene bom :grrr: k sam :hudicek:
drugac sm pa dons gledala napoved za naslednje dni in naj bi res od torka naprej blo 34 stopinj,bomo vidl ce bo res.:zmeden:

LARIKA -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 11:23:39)

jaz našim vremenarjem ne verjamem popolnoma nič več

Primoza -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 11:31:05)

Za jutri je napovedan oblaček, sonček, dežna kaplja in strela. Kaj od tega bo že res...

india -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 11:40:23)

Primoza,kaj pa sneg???
Slišim, da so v Črnomlju odvažali sodro s kamioni :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

pika_ -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 12:30:01)

Sem iz Črnomlja in je blo včeri zvečer prava katastrofa. Toča vse razbila od avtomobilov do streh. En avto imam stolčen od toče ta drugega je pa voda v garaži zalila.
So pa res celo noč s kamijoni odvažali točo.
Bom probala kakšno sliko gor dat.

LP katja

urbancek -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 12:58:37)

Vse najboljše tvojemu sinčku in naj vam praznovanje lepo uspe, saj se sonček že kaže.
Kar pa se tiče vremena, ne samo da sem jezna, totalno togotna (sicer mi paše, da ni vroče), ampak mi gremo ćez en teden na morje, (smo ga že tako in tako morali prestaviti za cel teden, zaradi vremena in mene) pa nas čaka še spravilo sena v rotu, pa še vse meje so na roko za pokresat. Ata in :love: se kar v držju matrata, da bi nam uspelo pred dopustom. Da pa ne govorim, kaj vse imam še za opraviti, pranje se ne suši, v vrt ne morem - totalno za pop.....t. Te razumem, da si jezna, moji otroci imajo danes zaključek Oratorija in sicer piknik. Matr bodo mokri in usrani - pa bo še več pranja.
Pa dosti jeze za danes, jutri bo že bolje

rija -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 13:01:20)

evo, v prekmurju se pa sonček kaže! tako da piknik vseeno bo...pa sicer bi bil tudi drugače...

Primoza -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 13:12:51)

Ja, verjetno to spada v repertoar strel.

Mi smo že prav jezni, ker z malimi otroki nikakor ne moremo v takem v hribe.

Se pravi ostanejo le solo vzponi.

india -> Jezna na .... vreme! (23.7.2005 16:58:17)

Joj,pika_, pa je res tako kritično???? Ne vem no, vedno več je teh naravnih nesreč, pa še nič si ne moremo proti njim!:zmeden::zmeden::zmeden:

mmetel6 -> Jezna na .... vreme! (24.7.2005 14:50:52)

No, pa še poročilo. Vreme se je popoldan zrihtalo!:bravo: Piknik je uspel, :torta: je zmanjkalo (mljask je bila dobra!), :darilo:je bilo pa kar preveč (nagec ne bo)! Smo pa vsi skupaj ful užival, da o otrocih niti ne govorim.:sloncek::sloncek::rozica::rozica::torta::torta::kuza::kuza::rozica:

Stran: [1]