|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nadomestna mama
2.8.2010 14:24:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Otrok je na svetu dovolj, samo nepravično so porazdeljeni.

user posted image user posted image   stavek za v podpisuser posted image user posted image

To je tako, tehnično rečeno user posted image .

Ni prav "lep" za podpise....

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.8.2010 22:42:51   
gigi1
Draga dekleta
Nerada  odgovarjam na tovrstne teme, vendar mi ni jasno zakaj toliko hude krvi.
Zakonodaja pri nas tega ne dopušča in .... pika!
Razpravlati o tem, kaj bi bilo...če bi bilo...se mi zdi nesmiselno.
Pozdravljam pa željo "nadomestne mame" za pomoč tistim, ki ne moremo zanositi. In ona ima prav! Pri naših težavah je večkrat problem v tem, da maternica zavrne zarodek. Zakaj? Večina naših klinik se žal ne poglablja. Samo "štepajo" postopke in se ne trudijo odpraviti vzroka.
Draga NM in vse, ki ste nagnjene k temu, da občutitete stisko parov, ki ne morejo imeti otrok. Predlagam vam, da darujete celice. Po naši zakonodaji je to edina stvar s katero lahko pomagate neplodnim parom. In to je pri nas čisto volontersko! Hvala vam!!!!!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.8.2010 21:36:34   
lana70
žižetka, lepo napisano, se pridružujem pozivu za celice...jaz sem bila prestara.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2010 17:06:11   
Anonimen
po 6 spontanih splavih....in nikoli najdenih vzrokih...bi z veseljem uporabila možnost nadomestne mame, ki bi lahko donosila mojega otročka....da bi nama bilo dano...

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.8.2010 23:07:43   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Jaz pa ne razumem kaj vsi pišete žal.
Nadomestne matere so običajno ženske nižjega sloja, ki "dajejo v najem" svoje telo in tako služijo. Seveda si človek očitno res lahko kupi vse če ima denaruser posted image .
Ne moreš ljudi uporabljat kot pečiceuser posted image .
Kje vam je morala? Al vidite res samo svoje potrebe in želje?
Pa bi jo tudi jaz rabila če bi hotla imet svoje otroke, ampk nikoli nebi šla v to. Meni je to tako nemoralno da ne znam sploh razložit....

sej če želi bit nadomestna mama, se loh naprimer zmeni s parom, otroka donosi in se mu odpove, sej tu pa je legalno?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.8.2010 10:03:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

žižetka, lepo napisano, se pridružujem pozivu za celice...jaz sem bila prestara.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?