nadomestna mama -> RE: nadomestna mama (30.7.2010 21:02:34)
|
Drage moje dame! Kaj se res mora vse vrteti okoli denarja? Kot da za vsako dobro dejanje vedno v ozadju stoji finančna korist? Kaj takega lahko napiše samo oseba, ki na svoje življene gleda samo iz finančnega vidika in na ta način tudi deluje!!!!! Z veseljem povem, da obstajajo tudi druge lepše stvari na svetu kot je denar. Žal, draga Lily, sem študirana, poslovna ženska, ki je imela to srečo, da je izredno uživala v nosečnosti in ji je bilo dano, da rodila prelepo hčerko, ki ji sedaj pomeni vse na svetu. A zelo me boli, da ima veliko oseb otroke, ki tega daru ne znajo ceniti in ubogi otroci zelo trpijo, saj jih zasipavajo z denarjem. Ljubezni, razumevanja, čustvovanja v finančnem svetu ni in draga Lily, upam, da nimaš otrok, če gleda na življenje tako. Še huje pa je, da si ženska oz. par želi otroka, pa jima možnost otroškega ni dana. Kaj je tu tako narobe, nemoralnega, če se najde oseba, ki bi jima pomagala? Predvidevam, da obsta možnost, da ženska ima jajčeca, ki se jih lahko oplodi z semeni patnerja. Problem je le v zanositvi in donositvi otroka, mogoče problem z maternico. Kaj je tu tako narobe, nemoralnega, če donosi druga ženska zdravega otroka? Kaj? Na koncu bosta imela otroka z svojo zasnovo, njune dedne lastnosti bo imel, vzgoja bo tudi njuna, kaj je tukaj tako narobe? Prej bi rekla da je moralno! Pa lepo še imejte, vidim, da je Slovenska združba še vedno tako, tako,......
|
|
|
|