|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škrlatinka
24.7.2010 11:53:06   
rokii
Pozdravljeni,

mene zanima, če ima kdo izkušnje s Škrlatinko v nosečnosti. Sin mi je iz vrtca prinesel Škrlatinko v soboto so mu jo potrdili. Pediatrinja mi je svetovala naj mi osebni zdravnik vzame briz žrela, a žal moj osebni zdravnik je dovolil samo odvzem krvi, katera je pokazala da sem zdrava kot riba. V sredo je imel sin kontrolo in sem povedala pediatrinji da mi moj osebni zdravnik ni vzel briz žrela,kljub temu da Škrlatinke ni sem prebolela. Pediatrinja mi je vzela na svojo roko  briz, kateri je bil pozitiven.
Naj povem da sem noseča 11 tednov.
Zanima me kakšne so posledice za nosečnico in plod, če se zdravita?
In kakšne so posledice če škrlatinko prebolim brez zdravil, posledice na plodu?

Prosim za informacijo, hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škrlatinka
24.7.2010 12:08:24   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: rokii

Pozdravljeni,

mene zanima, če ima kdo izkušnje s Škrlatinko v nosečnosti. Sin mi je iz vrtca prinesel Škrlatinko v soboto so mu jo potrdili. Pediatrinja mi je svetovala naj mi osebni zdravnik vzame briz žrela, a žal moj osebni zdravnik je dovolil samo odvzem krvi, katera je pokazala da sem zdrava kot riba. V sredo je imel sin kontrolo in sem povedala pediatrinji da mi moj osebni zdravnik ni vzel briz žrela,kljub temu da Škrlatinke ni sem prebolela. Pediatrinja mi je vzela na svojo roko  briz, kateri je bil pozitiven.

sklepam da ti je pediatrinja delala bris žrela na prisotnost streptokokov. pozitiven test ne pomeni da si bolna oz. da boš zbolela, samo da so streptokoki prisotni v tvojem žrelu.

Naj povem da sem noseča 11 tednov.
Zanima me kakšne so posledice za nosečnico in plod, če se zdravita?

Osebni zdravnik ti bo predpisal ustrezne antibiotike in posledic ni, ker gre za lokalno bakterijsko okužbo.

In kakšne so posledice če škrlatinko prebolim brez zdravil, posledice na plodu?

Prosim za informacijo, hvalauser posted image

škrlatinka (ali/in angina) načelno nimata posledic za plod, čeprov ne vem kako misliš da bi jo 'prebolela brez zdravil'?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu rokii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2010 12:54:15   
Zala01
Gre za bakterijsko okužbo, zanjo boš dobila antibiotike, primerne tudi za nosečnost in to je to.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2010 13:54:19   
rokii
Pozdravljeni,

zelo sem pomirjena;  enake informacije sem dobila od svoje ginekologinje.
Kot mati sem zelo zaščitniška in si želim za svojega sina in za nerojenega otroka  vse najboljše, tako kot vsaka mati.
Vem, da sem opravičeno zaskrbljena.

Hvala in lep pozdrav, Marjana

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2010 20:47:43   
rokii
Danes sem bila pri osebni zdravnici na kontroli in test za streptokok je NEGATIVENuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rokii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?