|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krajši femur
22.7.2010 15:55:00   
pikica1979
Zivijo!

bila sem na pregledu (ultrazvok) in mi je ugotovila, da je femur nekoliko krajši. Noseča sem 35/6 tednov, femur pa je za 33/2. Češ panike ni in je še vedno vse v mejah normale, vendar sem dobila napotnico za drugo mnenje.

Zanima me, ali je še katera imela takšen problem in kako so se stvari odvijale?

Lp,H.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krajši femur
22.7.2010 15:56:51   
benika
Ja, jaz. Ni G zganjal nobene panike, niti me ni poslal po drugo mnenje. Pa je bilo vse OK.

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2010 17:57:15   
jagoda28
Tudi jaz sem imela danes kontrolni uz zaradi rasti. Je tud kao manjši pa je rekla da je to še vse v mejah normale. Me ni pa nikamor poslala.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2010 17:20:08   
pikica1979
Sem sla po drugo mnenje. Zdravnica je izmerila nekoliko daljši femur, pa tudi ostale meritve so bile nekoliko večje. Sama pravi, da misli, da ni nic, vendar to nobeden 100 % ne potrjuje; tudi s kolegico se je posvetovala.
Pa tudi, ce bi kaj bilo,  se ne da vec nic narediti. Predlagale so amniocintezo, vendar prej lahko rodim preden dobim rezulatate.
Upam na najboljše in da ni nic, vendar sem v strahu.

LP.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2010 17:54:28   
jagoda28
Noseča sem točno 1 dan več kot ti in včeraj je bil femur namerjen 65. To bi naj bilo za 33+4. Sem pa gledala v materinsko od prvega pa sem tudi zmeraj malo zaostajala pa nikoli ni bilo nič narobe. Moja ginekologinja je rekla da je to še vse v mejah normale. Izmerjena teža je bila približno 2500g in je na podlagi vseh meritev ocenla da zaostaja za 1 teden. Mi je pa rekla da lahko zaostaja tudi do 3 tedne in je to še kao normalno. Tako da mislim da se ti nitreba sekirat.

Lp

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2010 13:20:53   
m_o_i
nocem panicarit, ampak:
so odstopanja pri UZjih. tudi meni je G v 37em tednu opazla, da je plod velik za 35 tednov in je rekla, da ce bom slabse cutla njegovo gibanje(bil je pa len, da je samo zvecer malo pomigal), da naj se grem pokazat v P. sla sem tak preventivno po dveh dnevih in v P mi je rekel, da je plod velik za slabih 33tednov(tezo je ocenil na 1800 guser posted image ), zato mi je zelel sprozit porod in sem dobila svecko za mehcanje maternicnega vratu. no, na CTGju je cez eno uro pokazalo padec plodovih utripov in so mi naredili urgentni CR.
v tocno 38em tednu sem rodila zahirancka-2070 g in 45 cm.

se to: jaz sem imela se celo nosecnost res majhen trebuh(bil je nekje zadaj...)

ce te je strah, povej to 100x svoji G; ker ce jaz ne bi bla sitna glede tega svojega malega trebuha(gospa, vsaka ima drugacen trebuh bla bla), mi ne bi naredila tistega UZja in me ne bi poslala v P(kjer so mi povedali, da je dobro, da sem prisla, ker bi se moja nosecnost lahko koncala cisto drugace)...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?