m_o_i -> RE: krajši femur (24.7.2010 13:20:53)
|
nocem panicarit, ampak: so odstopanja pri UZjih. tudi meni je G v 37em tednu opazla, da je plod velik za 35 tednov in je rekla, da ce bom slabse cutla njegovo gibanje(bil je pa len, da je samo zvecer malo pomigal), da naj se grem pokazat v P. sla sem tak preventivno po dveh dnevih in v P mi je rekel, da je plod velik za slabih 33tednov(tezo je ocenil na 1800 g[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image]), zato mi je zelel sprozit porod in sem dobila svecko za mehcanje maternicnega vratu. no, na CTGju je cez eno uro pokazalo padec plodovih utripov in so mi naredili urgentni CR. v tocno 38em tednu sem rodila zahirancka-2070 g in 45 cm. se to: jaz sem imela se celo nosecnost res majhen trebuh(bil je nekje zadaj...) ce te je strah, povej to 100x svoji G; ker ce jaz ne bi bla sitna glede tega svojega malega trebuha(gospa, vsaka ima drugacen trebuh bla bla), mi ne bi naredila tistega UZja in me ne bi poslala v P(kjer so mi povedali, da je dobro, da sem prisla, ker bi se moja nosecnost lahko koncala cisto drugace)...
|
|
|
|