|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ma naj gredo v pm. ti klinčevi "vrtc...
20.7.2010 20:48:38   
miapia
Ja, saj vem, da si tako mislila user posted image . Samo malo me je razkurlo. Naj se pusti otroku otroštvo, kompliciranja in učenja je potem več kot preveč.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.7.2010 21:09:19   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Ja, saj vem, da si tako mislila user posted image . Samo malo me je razkurlo. Naj se pusti otroku otroštvo, kompliciranja in učenja je potem več kot preveč.

Točno tako. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.7.2010 22:26:19   
frutka_
Popravila sem naslov, ker se mi ni zdel primeren. V kolikor imaš vprašanja in pomisleke okoli formiranja skupin v vašem vrtcu, pa bi bilo najbolje da greš do ravnateljice in vprašaš zakaj tako postopajo. Skoraj ziher sem, da je prišlo do pomote.

LP

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.7.2010 11:48:50   
sončnica24
Ne komplicirat v starostnem obdobju 1-3 delajo več ali manj iste stvari, nič kar drugače. In noben otrok še ni dal v vrtcu vseh skupin skozi ker ne gre vsaj pri nas ne, tako da ne bo tvoj fantek za nič prikrajšan kvečjemu bo pridobil, ker marsikdo pravi da manjši otroci v skupini pridobijo več kot večji in pri meni je bilo isto.user posted image Pa še manj boš plačevala ker ne bo več v jaslicahuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.7.2010 12:35:46   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čeprav načeloma mislim, da to ni nič slabega za otroka, ker se tako navaja na več ljudi itd, ampak vseeno je malo smotano, ko že spoznaš vzg. in ravno ko se navadiš, se vse menja.

Ma saj me ne moti to, da menja ljudi okoli sebe, gre se mi za to, da v dobi 1-2 jemljejo eno "snov" v dobi 2-3 jemljejo drugo snov, v dobi 3-4 pa jemljejo tretjo snov. In razpičkuliralo me je to, da mu s tem vzamejo možnost da pridobi znanje starostnega obdobja 2-3. Da bo to moral preskočiti. To je zame tako, kot da bi se učil množiti predno na se nučiš seštevati.

Kaj pa pol lahko rečemo tisti, ki nimamo skupin 1-2, 2-3, 3-4, 5-6? Pri nas je naš v jaslih, pa tudi sedaj bo še ostal v jaslih. Meni tudi zaradi plačila ni prav, pa tudi prav mi ni, da je vrtec ciuso 14 dni, pa še marsikaj. Pa kaj čem, saj tiste, ki so v svetu staršev itak pupušijo, če kaj rečejo in predlagajo.

Imamo pa samo tri skupine. 1-2, 1-4user posted image in una tavečja, v kateri so od 3-6.

Naj bi se odprl še en oddelek, ampak ne, so gluha ušesa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.7.2010 12:40:41   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin
To je zame tako, kot da bi se učil množiti predno na se nučiš seštevati.

No tole je pa skor malo huda primerjava - pa saj vrtec vendarle ni šola, no. user posted image  
Kaj pa tisti otroci, ki gredo recimo komaj s 3 leti v vrtec ali 4? In v domačem varstvi niso jemali "snovi", ki so jo drugi otroci, ki so bili v vrtcu?
Eni pa res pretiravate do amena, no. Pomisli raje na tiste, ki sploh vrtca ne dobijo - tisti se ne bi obremenjevali s takimi nepomembnostmi. user posted image Bistvo vrtca je, da ima otrok zanesljivo VARSTVO in da se tam ZABAVA. Ne pa v jemanju ne vem kakih vse snovi - za to je potem šola.

To je pa tud res.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.7.2010 12:42:18   
srki

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Kaj pa naj potem jaz rečem, ko v našem vrtcu sploh ni skupin po starosti, ampak so kar kombinirane skupine 1-6?

No, tako kot pri nas. In s tem se tudi jaz ne obremenjujem, kaj zna in kaj ne. Pismu no, kaj smo pa mi jemali doma, ko nismo bili v vrtcu? Kako se krava molze, pa kako se drva nanese, pa kako se seno obrača, pa krompir pobira, pa.....pa smo vsi izučeni.

Moj starejši je šele pri 5 letih prišel v tavečjo skupino, ker je bilo pač številčno prezasedeno, je majski in je edini ostal v manjši skupini. Ah, to so res malenkosti. Mogoče so pa res kaj zašuštrali, pozanimaj se.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?