zmajaz -> RE: ma naj gredo v pm. ti klinčevi "vrtci-uprava" (20.7.2010 20:28:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Kaj pa naj potem jaz rečem, ko v našem vrtcu sploh ni skupin po starosti, ampak so kar kombinirane skupine 1-6? Kaj pa naj jaz rečem, ko hčerka sploh ne dobi vrtca??? Mislim, da greste nekatere res v ekstreme. Vrtec je res za varstvo in zabavo, socializacijo in seveda učenje skozi igro, ampak za resno učenje je tu šola. Moja hčerka še zdaleč ni zaostala, ravno nasprotno. Pa nima neke socializacije z vrstniki, ker je ne more imeti, snovi pa tudi ne jemlje nobene, ker nismo vzgojitelji in jo pač učimo skozi vsakdan in skozi življenje. Moj post je bil mišljen čisto ironično ali kako bi temu sploh rekla, ker ene tako komplicirajo - saj sem že prej rekla, da kar se mene tiče, je vrtec zato, da ima otrok zanesljivo varstvo in da se tam zabava, zato mi ni jasno, kaj bi se toliko obremenjeval s temi kurikuli, kot da so otroci v šoli in so preskočili razred. In tudi to sem napisala, da naj pomisli na tiste, ki vrtca sploh ne dobijo - v primerjavi s tem, so opisane "težave" povsem banalne.
|
|
|
|