|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ogorčena !
21.7.2005 18:40:10   
srnica
Moj dragi je postal stic prečudovitega fantka, ki je kot pravi angelček.

Predvidevam da joka kot vsak drugi normalen novorojenček (star je 14 dni ).Mama ga doji in obenem kadi kot turk :grrr:

Ko se otrok joka, da opazko da se "dere kot živina " in nasploh imam občutek, da nima materinskega čuta.Je sicer že mamica šest letne deklice, za katero pa ji ni kaj dosti mar, saj le-ta odrašča z babico in dedekom.

Je zelo živčen tip ženske.Meni se malček že sedaj ful smili.Govori da ji je žal, da ga ima da si je zaj...življenje, da bi sedaj lahko hodila zunaj itd. pa mora biti doma.

Celo nosečnost je pila, kadila in hodila zunaj do jutranjih ur, imela živčene izpade, ki pa so zanjo normalni.Sedaj se bojim, da se pa bo to le mogoče odrazilo na otroku, in da ona z živci ne bo zdržala in mu na koncu še nekaj naredila.Že sadaj ima proti malemu kakšno živčno kretnjo ali opazko, pa je star šele štirinajst dni.Kaj pa šele ko ni nobenega zraven.

Ljubečo mamo igra le ko ji to odgovarja, ko je kdo taki poleg.Kaj naj naredim, govorila sem že z njo pa ji je čisto vseeno.Vem kaj je njeno obnašaje povzročilo pri hčerkici, pa ne bi želela da bi to še pri tem malčku.

Mogoče tema ne sodi sem, ampak morala sem se izkašljati in slišati še druga mnenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ogorčena !
21.7.2005 18:44:20   
baguSka
tud men se smiljo otroci taki staršev :((

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ogorčena !
21.7.2005 18:47:44   
CIPRESA
Ja zelooo žalostno da je sedaj pogruntala da si je zaj... življenje ne takrat ko je :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Kako lahko to delaš otroku in govoriš tako pa itak ne razumem.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ogorčena !
21.7.2005 18:48:13   
Minka Pobalinka
Jaz pa ne razumem zakaj imajo take ženske sploh otroke? :zmeden::grrr:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ogorčena !
21.7.2005 18:52:50   
CIPRESA
Zato ker takrat ko :sloncek::sloncek::sloncek: nič ne mislijo. Pač še en spodrsljaj...

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ogorčena !
21.7.2005 18:53:57   
srnica
Od mojega :love: brat jo je že pustil lani ker ni več zdržal poleg nje.Pa se je tako dolgo sukala okrog njega da ga je dobila nazaj.Celo povedala mi je, da bo delala vse na tem da zanosi z njim in ga tako za vse večne čase priklene nase.Jaz sem mu to seveda povedala, pa mi ni verjel.OK sem si mislila, me ne briga, delajta kakor hočeta.Sedaj je otrok tu, on ne zdrži doma, ona je vsa živčna,.....

Jaz bi malega kar posvojila, tiste ki ste mamice veste kako zlat je 14-dni star otročiček.Že sedaj se kregata na ves glas pred otrokom.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ogorčena !
21.7.2005 18:56:23   
Anonimen
Bogi otoček. Ene ženske so res zmešane. Mogoče bi pomagalo, če bi se še enkrat pogovorili z moževim bratom?

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ogorčena !
21.7.2005 19:00:06   
Anonimen
Tvoj svak je pa eno navadno teslo!

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ogorčena !
21.7.2005 19:06:50   
CIPRESA
Pomoje pa gleda preveč te španske limonade.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ogorčena !
21.7.2005 19:07:47   
srnica

Meta. še ne zavedaš se kako prav imaš.Njemu so važni le kolegi in pijača.Vzoren očka je bil le prvi teden, sedaj pa,....

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ogorčena !
21.7.2005 19:08:46   
baguSka
ja ta je pa res čudn..:zmeden: nebi rekla k bi prvi tedn popivu, zdej bi se pa zresnu

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ogorčena !
21.7.2005 20:40:41   
Anonimen
:zmeden:jaz pa mislim,da sta potem oba za p...grdo povedano vendar res.kaj spravljajo otroke na svet,če temu niso kos.jaz pa bi tako rada imela zdravega otroka pa je žal tako kot je vendar je moj in ga imam rada pa vedno pazim,da nisem nervozna pred njim ali se derem kajti to vpliva na otroka bolj kot si lahko mislimo.:zmeden2:

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ogorčena !
21.7.2005 20:50:40   
Pia73
Če boš videla, da se stvari slabšajo, prijavit na socialno pa to večkrat po potrebi,,....

:pujs::pujs::pujs: p........ :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ogorčena !
21.7.2005 22:02:56   
Anonimen
glih hotla sem rečt..kva pa socialn?? ZAKVA JO PA MAMO??

lara

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ogorčena !
21.7.2005 22:07:47   
kalimero
Podn od podna. Žal ima otroka lahko vsak, ki je fizično tega sposoben. Toliko ljudi je, ki bi bili čudoviti starši, pa ne morejo imeti otrok, take pa...
Tvoj svak je pa ravno tako odgovoren za otroka. Očitno ni nič boljši, če to gleda.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 2:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ogorčena !
22.7.2005 7:23:36   
soncece24
adijo, pa kaj se eni grejo. če bi tvoj svak bil kolko tolko pameten bi popokal otroka pa zginu čim bolj daleč stran - jaz bi jih na socialno prijavla. če že s tak malim tako dela, kaj bo šele ko bo večji. verjetno več tepen ko pa sit. taki otroci se mi tak smilijo, da bi se kr :((

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ogorčena !
22.7.2005 8:47:33   
tina104
Kr kurjo kožo sem dobla...
Res se mi smilijo taki otroci. Pa res ne vem, zakaj je tako, da imajo taki starši lahko otroke, drugi, ki pa si jih res želijo, pa se leta trudijo, pa ne morejo zanositi.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ogorčena !
22.7.2005 12:31:56   
urbancek
Taki starši sploh ne bi smeli imeti otrok, če ne vedo kaj početi z njimi.
Sramota

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?