srnica -> Ogorčena ! (21.7.2005 18:40:10)
|
Moj dragi je postal stic prečudovitega fantka, ki je kot pravi angelček. Predvidevam da joka kot vsak drugi normalen novorojenček (star je 14 dni ).Mama ga doji in obenem kadi kot turk :grrr: Ko se otrok joka, da opazko da se "dere kot živina " in nasploh imam občutek, da nima materinskega čuta.Je sicer že mamica šest letne deklice, za katero pa ji ni kaj dosti mar, saj le-ta odrašča z babico in dedekom. Je zelo živčen tip ženske.Meni se malček že sedaj ful smili.Govori da ji je žal, da ga ima da si je zaj...življenje, da bi sedaj lahko hodila zunaj itd. pa mora biti doma. Celo nosečnost je pila, kadila in hodila zunaj do jutranjih ur, imela živčene izpade, ki pa so zanjo normalni.Sedaj se bojim, da se pa bo to le mogoče odrazilo na otroku, in da ona z živci ne bo zdržala in mu na koncu še nekaj naredila.Že sadaj ima proti malemu kakšno živčno kretnjo ali opazko, pa je star šele štirinajst dni.Kaj pa šele ko ni nobenega zraven. Ljubečo mamo igra le ko ji to odgovarja, ko je kdo taki poleg.Kaj naj naredim, govorila sem že z njo pa ji je čisto vseeno.Vem kaj je njeno obnašaje povzročilo pri hčerkici, pa ne bi želela da bi to še pri tem malčku. Mogoče tema ne sodi sem, ampak morala sem se izkašljati in slišati še druga mnenja.
|
|
|
|