Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:31:28
|
|
|
|
prijateljica1977
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977 in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjela Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi. No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast. a tudi ženske ?
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:35:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977 in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjela Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi. No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast. a tudi ženske ? Rahlo trapast se mi zdi vsakdo, ne glede na spol, ki se brani dvojne doze užitka.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:38:35
|
|
|
|
prijateljica1977
|
se strinjam
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 19.8.2010 18:38:28
|
|
|
|
ronja
|
NE! RAJE ENO PA TISTO DOBRO KOT DVE SLABO Vprašaj ga: kaj pa dve dobro? ko da ma samo ti dve možnosti... Sicer pa: nisem še probala, nisem proti, verjetno bi se prej odločila za še eno žensko zraven (tako, ki so ji všeč oboji, seveda). Ne predstavljam si točno, kam bi dva fanta naštimala...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?