Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 5.7.2010 19:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi svojega rade videle z drugo? Nikakor. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene je to dobesedno obsedlo... samo problem je ker sam slišati noče za to. Če bi moj bil isto ... da še slišati noče za to, bi jaz rekla ... hvala bogu! V najinem primeru se mi zdi, da bi moj bil za kaj takega, jaz pa nikakor. Svojega partnerja pač nebi mogla gledat z drugo. To morš bit tak tip, da lahko izključiš tisto, da svojega deliš z drugo in vklopit le užitek. To pa pri meni ne gre.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 5.7.2010 23:31:18
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene je to dobesedno obsedlo... samo problem je ker, sam slišati noče za to. Kaj pa ve? Zdi se mi, da je moja ljubosumnost prešla v obscesijo... Se pravi, si hudo ljubosumna, vseeno bi rada videla partnerja z drugo. Ne ga srat. Ce se ti to uresnici, te bo "pobralo" od hudega.
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 6:26:47
|
|
|
|
miapia
|
Kratko in jedrnato - Ne.
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 8:44:41
|
|
|
|
Nenya
|
NE!
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 9:24:10
|
|
|
|
mateyka
|
seveda ne.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 11:07:38
|
|
|
|
ronja
|
Ne, takih želja pa niti nimam. Bi hotla bit zraven, če že .
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 11:18:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, nimam takšnih želja.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 11:31:20
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Bi hotla bit zraven, če že . ja to me full rajca, da bi ga gledala z drugo, ampak ko bi res do tega prišlo, ne bi mogla bit več z njim. sem preveč ljubosumna tko da ja, to so fantazije, ki popestrijo nočne igrice, v mislih je dovoljeno vse
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 6.7.2010 15:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa JA, ker nisem ljubosumna, in bi pristala takoj na izmenjavo partnerjev, recimo tko na isti postelji, da se z možem tudi gledava in ljubčkava, čeprav sva z drugimi...
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 7.7.2010 10:15:25
|
|
|
|
Greenie
|
Da bi šla v troje s še eno žensko ja, da bi samo gledala pa ne. Moj je pa recimo rekel, da bi me rad videl v akciji z drugim (verjetno zato, ker ga vedno rajcam z raznimi zgodbicami ...), se pa tudi on sprašuje, če je čuden.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 7.7.2010 11:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa JA, ker nisem ljubosumna, in bi pristala takoj na izmenjavo partnerjev, recimo tko na isti postelji, da se z možem tudi gledava in ljubčkava, čeprav sva z drugimi... Jaz sem tudi za izmenjavo, tako na isti pojstelji pa, da gledam mojo kako sexa z drugim .... Imava oba iste fantazije samo je ona preveč ljubosumna tako, da bo ostalo samo pri tem..
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 8.7.2010 19:54:46
|
|
|
|
botrca
|
Niti pod točko razno.
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 22.7.2010 10:40:09
|
|
|
|
divans1
|
Neeeeeeeeeee!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 13:45:01
|
|
|
|
devo
|
a
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 14:46:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nimam nič kaj hudo veliko proti temu in kolikor se poznam, mislim, da ne bi imela nobenih težav z ljubosumjem ali čim podobnim. Seveda pa ne morem tega trditi 100%-no, dokler ne preizkusim. Preizkusila pa očitno ne bom, ker moj g. Mož ni za stvar. Edino, kar me pri tem muči, je to, da ne vem, al' res ni za to al' si samo ne upa.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 15:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nimam nič kaj hudo veliko proti temu in kolikor se poznam, mislim, da ne bi imela nobenih težav z ljubosumjem ali čim podobnim. Seveda pa ne morem tega trditi 100%-no, dokler ne preizkusim. Preizkusila pa očitno ne bom, ker moj g. Mož ni za stvar. Edino, kar me pri tem muči, je to, da ne vem, al' res ni za to al' si samo ne upa. To je problem, ker enako nevem za mojo...
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 15:25:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
V mojem primeru je najbrž bolj problem, ker bi se težko uskladili glede spola tretje osebe.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 15:32:28
|
|
|
|
prijateljica1977
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nimam nič kaj hudo veliko proti temu in kolikor se poznam, mislim, da ne bi imela nobenih težav z ljubosumjem ali čim podobnim. Seveda pa ne morem tega trditi 100%-no, dokler ne preizkusim. Preizkusila pa očitno ne bom, ker moj g. Mož ni za stvar. Edino, kar me pri tem muči, je to, da ne vem, al' res ni za to al' si samo ne upa. ZDEJ PA NE VEM ŽIVIŠ TI MOJE ŽIVLJENJE ALI JAZ TVOJEGA HEHE KER TO SE TUDI MENI DOGAJA HEHE SICER NE VEM KAKO BI JAZ GLEDALA ŠE ENO ŽENSKO ZRAVEN.....(MOŠKEGA PA SPLOH NE -BI SE MOGLA MATRAT ) HEHE
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 15:33:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, ja... če že grem v to, potem bi rada imela kaj od tega, ne pa, da imam še pol manj.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:06:59
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie Da bi šla v troje s še eno žensko ja, da bi samo gledala pa ne. Podpis.... no ja... to zdaj govorim Ne ne, tak, da bi ga pa samo gledala z drugo, pa ne
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:13:56
|
|
|
|
prijateljica1977
|
ja sedaj znamo bit glasne sam vprašanje je če bi vse bile glasne v reali Kerensa verjamem ja da bi kaj imela od tega,sam verjetn bi tud bolj delat mogla
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:18:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977 Kerensa verjamem ja da bi kaj imela od tega,sam verjetn bi tud bolj delat mogla Sklepam, da bi se mi splačalo, tako, da... No, saj... moj g. Mož pa verjetno misli, da bi, pri dveh ženskah, delal pol manj in užival 2x več.
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:25:13
|
|
|
|
prijateljica1977
|
no sedaj boste rekle--tale pa ni pri pravi-- ampak bila sem v družbi moških in debata o dveh(blond oprsje juhuhu ) skratka povedat hočem da so vsi bili za to da bi v troje z dvema bejbama . in jaz pridem domov in vprašam mojega če bi on tudi : njegova izjava --NE! RAJE ENO PA TISTO DOBRO KOT DVE SLABO in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjela
|
|
|
|
RE: Bi svojega rade videle z drugo? 9.8.2010 16:28:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977 in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjela Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi. No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?