|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   allernova ali aptamil
19.6.2010 18:28:22   
ellie
Ker gremo na morje, na otok...bi rada za ziher vzela s sabo 1 AM. Doma za kašice uporabljam sicer svoje mleko, ampak mi črpanje vzame ogromno časa. In me zanima, če je kdo probal oba ta mleka. Je enako al je katero "boljše"? Sama sestava je verjetno podobnauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: allernova ali aptamil
19.6.2010 18:34:28   
Katy78
A je otrok alergik? Ker Allernova je za alergike. Mi smo drugače sprobali Aptamil in Novalac (navadno formulo, ne za alergike) in mu je bolj ustrezal Novalac. Ampak za kašice je po moje popolnoma vseeno, katero mleko vzameš. Jaz bi ga edino kakšen teden dni pred odhodom za poskus že uporabljala, da vidiš, ali je vse ok, ker eni dojenčki so npr. po enem AM zaprti, drugi polivajo, tretji imajo krče, ne vem pa, če ti "stranski" učinki pridejo do izraza, če AM uporabljaš samo 1-2x na dan za kašice. Mogoče niti ne pride do izraza.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2010 18:43:14   
ellie
Jap, mali je alergičen na KM...sicer nedokazano. Tako da preide v poštev samo allernova al pa ta allergy digestive care. Im me zanimajo izkušnje s tema dvema mlekoma..

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2010 19:20:15   
ellie
Pa zanima me še, če je to mleko sploh primerno za dojenčke z alergijo na KM? Ker vseeno je sirotka noter...sicer koncentrat ekstenzivno hidroliziranih beljakovin sirotke.. Kako kaj prenašajo to otroci, ki so res alergični na KM? Tiste, ki imate izkušnje s tem..

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2010 20:27:06   
biga
ellie, moja hči je tudi alergična na mleko oz. jajca, ne vemo še na kaj, ker so bili testi negativni pri 2. mesecih, zdaj je stara skoraj 3,5 mesecev in ji občasno dodam Aptamil ADC, sicer dojim. Moram reči, da več poliva, kot je, preden sem ji dodajala. Lahko da zaradi tega mleka, lahko pa ima enostavno preveč. Ne vem, koliko se pri meni naje in ker smo imele krizo s težo, ji občasno dodam, ker nisem zihr, da se je najedla. Zdaj je pa lahko vseeno preveč. Tudi jaz bom na morje vzela tole mleko, Allernova je ful ogabna, moj sin (tudi alergik) je ni nikoli maral. Aptamil ADC je primeren ob alergiji na KML, ker so mlečne beljakovine čisto predelane, tako naš pediater. Edino če ga ne bi prenašal, potem bi dobil še enega drugega, ki pa je čisto brez mlečnih beljakovin in stane skoraj 50 evrov.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2010 21:59:44   
ellie
biga hvala za odgovoruser posted image  bom mu jutri zjutraj probala dat, če bi slučajno nastala kakšna reakcija..

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?