|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 10:29:57   
Skorpija
Ja, ja punce, zmagala sva in po enem letu :sloncek::sloncek::sloncek: in velike želje po :duda: prišla do fosilskega staža.:bravo:

Poslavljam se od naravne poti do :duda: in tudi od vas, punce zlate, ker ne zmorem več... Lahko se sprašujem, zakaj pa ravno midva, ampak najbrž nima smisla, a ne, sploh se kaj spraševati, bolje bo, da se skušam pobrati in nekako jit naprej.

Punce, želim vam vso srečo, čimprej tople štručke v naročju in ostanite v :rozica::rozica::rozica::rozica:

Lep pozdrav in lepo je bilo v vaši družbi!

Skorpija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 10:44:11   
mucica1
Draga Skrpija!

Ne obupaj, glavo pokonci, malo odmisli, malo se sprosti, jaz pa ti želim, da bi čimprej ugledala :roza:.

Držim pesti in vse srečno!

:muca:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 11:02:09   
dolenjka
Obžalujem tvojo odločitev (glede RR), vendar te razumem. Jaz sem že po slabih štirih mesecih postala odvisnica in se včasih sprašujem ali je prav, da toliko prebiram RR (prizman, da prej nisem mislila da bom tako obremenjena)!
Želim ti vse naj naj in vedi, da tudi tebe čaka sreča, morda samo malo kasneje kot si pričakovala!

Veliko srečnih trenutkov in čim manj solz na tvoji nadaljnji poti ti želim! Naj te :angel::angel::angel: čuvajo!

P.S. Vseeno pa nam, ko boš pripravljen, sporoči kako si kaj! :rozica::rozica::rozica:

Lp,

dolenjka

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 11:39:50   
anadejka
Ejjjjj Skorpija noooooo!!!!Sej vem da je težko in če res moraš malo pobegni od vsega skupaj,ampak obljubi da se vrneš!!!
Veš RR ni sam okol:duda:,so tut čist vsakdanje druge reči in so prijateljice,ki te razumejo,stojijo ob strani in ki so ti enake.
Upam da se vrneš in ti želim velikooo moči in energije,pa seveda kot veš enga lepga :duda:

Vso srečo!!!:miska::miska:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 11:47:42   
Špelka
Skorpija, tud jaz te razumem in se strinjam z anadejko. Sploh pa - saj veš, da tuki niso samo punce, ki jim uspeva v prvih parih poskusih, ne? Če boš res potrebovala medicinsko pomoč (kot sama praviš), potem verjami, da ti bo še kako prou prišel kakšen nasvet, tolažba,... tule gor. :bravo::bravo::bravo: Zato si privošči malo dopusta, jeseni (najkasneje) se pa zopet beremo, ne? ;)

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 11:50:29   
Pia73
Skorpija tudi jaz te razumem in podpiram tvojo odločitev. :rozica::rozica::rozica:

Če te kaj potolaži; nama je uspelo v 16. poskusu, čisto naravno,....

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 12:07:51   
emaa
Skorpija te čisto razumem, kdaj pa kdaj pa le pokukaj kaj k nam

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 13:03:59   
Kalina
Jaz tudi razumem, ampak nekako vem da se bos vrnila nazaj...tudi meni po 5 letih poskusanja in mucenja in vsega ni cisto lahko biti tukaj, vsake tolko me prime neka zalost, ampak tale nas RR nebi menjala za nic na svetu in ni dneva da ne visim tukaj, vcasih sem tako zalostna da nemorem nic pisati, ampak vseeno berem in berem in se smejim, tudi jokam, ampak resnicno imam rada nas RR in nase RRjevke!
Skorpija mi bomo vedno tukaj, kadarkoli se odlocis vrniti, veliko srece, smeha in majhnih dragocenih presenecenj ti zelim! :rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 13:14:01   
Nyah*
Skorpija :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,

ne predaj se tako zlahka!

Privosci si nepozabno poletje, odmilsi vse, ceprav ne bo lahko, potem pa le pridi se malo k nam nazaj pojamrat, se pohvalit da si zagledala :roza::modri:, ali karkoli pac ze!

Punca, ti si RR-jevka, tega ne mores kar prekinit :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

Glavo pokonci, lepo poletje ti zelim, pa se pisemo se kaj ane ;).

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOVA FOSILKA
19.7.2005 17:14:38   
Anitka
Draga Skorpija!

Popolnoma te razumem in podpiram tvojo odločitev. Potihem pa vseeno upam, da nas ne boš zapustila za zmeraj, amapka, da se kmalu spet vrneš med nas.Vem kako boli, ko ugotoviš, da po enem letu še zmeraj ni ratalo. Nama ta mesec teče drugo leto bojev in vmes so bili padci, ki so boleli tako močno, da so solze kar tekle. Na hipe sem že skoraj omagala in se predala, a sem na srečo tule na RR-ji našla :angel::angel::angel::angel::angel:, s katerimi mi je uspelo prebroditi tudi temne trenutke v teh dveh letih. Pred kratkim sem rabila tdui jaz odklop od RR-je, a sem se kmalu spet vrnila sem, kjer toplina in prijazne besede kar izžarevajo.

Draga Skorpija ne vem, če boš sploh še prebrala te besede (upam, da boš), želim ti, da se temni oblaki nad tabo kmalu razgrnejo in da v vajina življenja prav kmalu pokuka spet sonce sreče v obliki :modri:9nebesa:roza: Sedaj si pa le vzami nekaj časa zase, delaj stvari, ki si jih morda v tem letu opustila in prosim te nikar ne obupaj in vrni se spet kmalu med nas,

Anitka

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?