Anitka -> NOVA FOSILKA (19.7.2005 17:14:38)
|
Draga Skorpija! Popolnoma te razumem in podpiram tvojo odločitev. Potihem pa vseeno upam, da nas ne boš zapustila za zmeraj, amapka, da se kmalu spet vrneš med nas.Vem kako boli, ko ugotoviš, da po enem letu še zmeraj ni ratalo. Nama ta mesec teče drugo leto bojev in vmes so bili padci, ki so boleli tako močno, da so solze kar tekle. Na hipe sem že skoraj omagala in se predala, a sem na srečo tule na RR-ji našla :angel::angel::angel::angel::angel:, s katerimi mi je uspelo prebroditi tudi temne trenutke v teh dveh letih. Pred kratkim sem rabila tdui jaz odklop od RR-je, a sem se kmalu spet vrnila sem, kjer toplina in prijazne besede kar izžarevajo. Draga Skorpija ne vem, če boš sploh še prebrala te besede (upam, da boš), želim ti, da se temni oblaki nad tabo kmalu razgrnejo in da v vajina življenja prav kmalu pokuka spet sonce sreče v obliki :modri:9nebesa:roza: Sedaj si pa le vzami nekaj časa zase, delaj stvari, ki si jih morda v tem letu opustila in prosim te nikar ne obupaj in vrni se spet kmalu med nas, Anitka
|
|
|
|